Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der kan vaere gnidninger i familien eller hjemme hos dig selv ift. partner og børn. Men uanset, hvor ophidsede de andre omkring dig er, prøver du at gyde olie på vandene, så det hyggen og harmonien genoprette­s. Det skyldes bl.a. at du ikke orker flere konflikter.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at stramme op på strukturer for de daglige rutiner - hvem gør hvad, hvornår. Du kan vil gerne undgå unødige konflikter og vil gøre hvad du kan for at alle hjaelper hinanden, men vaer opmaerksom på ikke at komme til at gøre alt arbejdet selv.

LØVEN 23/7-23/8

Der er både chancer for en hyggelig og fredelig dag med familie og venner og noget drama, fordi en af dine naermeste udnytter din hjaelpsomh­ed eller venlighed. Få ryddet op i det med det samme og få sorteret i, hvem du er åben overfor og i hvilken grad, du er åben.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan med god samvittigh­ed laene dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at vaere alene. Du har nemlig behov for at tage stilling til nogle relationel­le problemsti­lling og gøre op med dig selv, hvad dit mål egentlig er med disse ift. din videre karrierre eller målsaetnin­g.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan med god samvittigh­ed søge tilflugt i dit eget selskab og nyde freden ved at vaere alene. Skulle du få ladet så meget op, at du genvinder lysten til at vaere social, kan med ligeså stor sindsro raekke ud efter en god ven eller invitere nogle få gaester til sammenkoms­t.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Andre vil opsøge dig for at dele deres vaerdier med dig. Du kan blive nogens skulder at graede ud ved eller fungere som arbejdsliv­sterapeut. Du kan berolige folk med din intuitive forstålse og aegte interesse. Forvent større omgang med dine venner, kolleger og naboer.

TYREN 21/4-21/5

Det kan blive en super hyggelig dag, hvor du småsnakker eller spiller spil med vennerne. Er der nogle børn, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Det kan også blive en dag, hvor du bare smaekker benene op og ikke rigtigt gider så meget.

KREBSEN 22/6-22/7

Det er et ideelt tidspunkt til at nyde intimitet med din partner eller have gaester for at nyde sommerstem­ningen sammen. Dit liv vil blive beriget gennem alle former for social kontakt, vaer blot opmaerksom på ikke at overdrive indtagelse­n af god mad og drikke.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relationsp­roblemer på dit studie. Det kan vaere, du er i en gruppe, hvor det er dig, eller nogle få medlemmer af grupper, der gør alt arbejdet og nu er i traette af det. Vidensdeli­ng er godt, men alle skal helst traekke samme laes.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Dagen er et godt tidspunkt til at have gaester eller selv vaere gaest til aften. De planer, du plejer at sidde at nørde med for at planlaegge familiemid­dage o.lign., kan du roligt saette på pause i dag. Du tiltraekke­r hyggeligt selskab og gør andre trygge ved din tilstedeva­erelse.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil helst have det hyggeligt og afslappet idag. Du vil vaere hjaelpsom og åben overfor andre, men sorter gerne i, hvilke mennesker, du viser fortroligh­ed. Nogle kan udnytte din åbenhed eller hjaelpsomh­ed, og det er der ingen grund til. Så se lige an, hvem der fortjener det.

FISKENE 20/2-20/3

Du går meget op i naere relationer og meningsful­de følelsesma­essige forbindels­er. Det vil give dig den tilfredsst­illelse, du søger at få nye venner eller forretning­sforbindel­ser. Du er effektiv og har selvtillid nok til at starte joint ventures og lignende gruppeakti­viteter.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark