Ekstra Bladet

HIVER I ERIKSEN

MANCHESTER UNITED TILBYDER KONTRAKT: Ifølge The Athletic har Christian Eriksen modtaget et tilbud fra klubben

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

Rygterne om Christian Eriksens fremtid svirrer med lynets hast.

Nu lader det dog til at blive rigtig konkret – og med en af verdens absolut største klubber involveret. Ifølge normalt pålidelige The Athletic har Manchester United tilbudt den transferfr­i dansker en kontrakt.

Klubben har helt efter bogen afvist at kommentere sagen.

Samme medie skrev tidligere på dagen, at Tottenham var fortrøstni­ngsfuld, i forhold til at Christian Eriksen ville skrive under på en kontrakt med London-klubben. Nu lader det dog til, at der er flere muligheder for den danske playmaker. Gode muligheder.

Ifølge The Athletic og journalist­en David Ornstein, som plejer at have godt styr på, hvad der rører sig på det engelske transferma­rked, har Manchester United forsøgt at forhandle med Barcelona om hollandske Frenkie de Jong, men Christian Eriksen skulle vaere et varmt – og noget billigere – alternativ, hvorfor man har tilbudt ham en kontrakt.

Da Christian Eriksen ledte efter en klub i januar, traenede han med i Ajax hos reserverne for at komme tilbage i form. På davaerende tidspunkt var Manchester Uniteds nye cheftraene­r, Erik ten Hag, cheftraene­r i netop Ajax. De to kender derfor hinanden.

I sidste måned fortalte danskeren dog til Viaplay, at Champions Leaguedelt­agelse vaegter højt, når han skal vaelge sin fremtidige klub. Det kan Manchester United ikke tilbyde efter en skuffende sjetteplad­s i den forgangne saeson.

En hylde for lavt

Det kan Tottenham til gengaeld efter en staerkt slutspurt. I Nordlondon vil Eriksen blive genforenet med sin chef fra Inter, italienske Antonio Conte.

Det er ingen hemmelighe­d, at Brentford også forsøger at få Eriksen til at blive, men deres kontraktti­lbud skulle vaere blevet afvist af Eriksen, som efter et strålende forår nok har indset, at Brentford er en hylde eller to for lavt.

30-årige Christian Eriksen kan hentes kvit og frit denne sommer, når hans korte kontrakt med Brentford udløber med udgangen af denne måned.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark