Ekstra Bladet

Wilshire har førsteprio­ritet

-

Arbejdshan­dskerne er med det samme trukket godt ned om haenderne.

Uwe Rösler blev praesenter­et som ny cheftraene­r i AGF på en treårig kontrakt.

På pressemøde­t kom han blandt andet ind på, hvad han havde fået at vide til en af jobsamtale­rne, og så fortalte han også, at han skal tale med Jack Wilshere.

– Jeg er lige gået ind ad døren. Transfervi­nduet er åbent laenge. Det lukker ikke i naeste uge. Vi har kort diskuteret nogle ideer, vi har diskuteret balancen på holdet. Det er altid vigtigt for mig.

– Jacob (Nielsen, direktør, red.) sagde til mig til en af jobsamtale­rne, og det er helt rigtigt, at jeg vil blive målt på det. Vi skal saelge spillere for at bringe klubben til det naeste niveau og få succes på banen.

Rösler saetter også ord på Jack Wilshere, hvis kontrakt udløber ved udgangen af juni, men den tidligere Arsenal-spiller har fået tilbudt en ny.

– Jeg vil bestemt mødes med ham så hurtigt som muligt. Tale med ham, og se hvor vi er.

Sådan vil han vaere

Som cheftraene­r vil den 53årige tysker gerne vaere en stor del af unge spilleres karrierer, men han kommer ikke til at fortaelle, hvordan man spiller fodbold.

– Jeg har nogle kernevaerd­ier. Det er basen for succes. Du skal vaere aerlig, loyal, og vi skal respektere hinanden. Det er mellem spillerne, staben og alle i klubben. Fansene og medierne.

– Jeg siger altid, at du skal prøve at vaere den bedste, du er, hver dag. Til traening, hvordan du lever dit liv, forbereder dig, restituere­r, praesterer, hvordan du fejrer noget.

– Jeg er ikke her for at fortaelle spillerne, hvordan man spiller fodbold. Jeg er her for at hjaelpe dem og guide dem. Give dem nogle rammer, hvor de kan vise sig selv frem.

– Jeg vil hjaelpe dem med at nå deres mål. Vi har også mange unge spillere. Jeg håber, at jeg kan vaere en stor del af deres karrierer.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Tyskeren har indtaget det ledige traenersae­de i AGF, som blot sluttede ét point over nedrykkern­e Vejle i seneste saeson.
FOTO: ERNST VAN NORDE Tyskeren har indtaget det ledige traenersae­de i AGF, som blot sluttede ét point over nedrykkern­e Vejle i seneste saeson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark