Ekstra Bladet

EKSTRA BLADET MENER

-

David Nielsen var blevet større end AGF, og det gjorde Stig ❘nge Bjørnebyes entré i klubben ekstremt vanskelig.

Det var uundgåelig­t, at det ville ende dramatisk. Nu endte AGF med en forskraekk­else i bunden og kunne samtidig sende David Nielsen ud ad døren på aerefuld vis.

På den facon endte affaeren som et udtryk for, at AGF faktisk har rykket sig. De havde is i maven, hvor der tidligere er blevet reageret panisk.

Det er rammende at kalde AGF heldige, at de ikke endte med nedrykning, for det hele svømmede i panisk apati til sidst. AGF forbliver i Superligae­n på trods af, at klubben reelt var forsvarslø­se til sidst, hvis et af bundholden­e havde fundet form.

Lykkes manøvren, og rejser AGF sig hurtigt, vil det stå som et udtryk for ledelsens overblik. På den front ligger der nogle potentiell­e bonuspoint og venter, når mandagstra­enerne om nogle år tjekker bakspejlet.

De bonuspoint afhaenger af, at AGF har set rigtigt ved at satse det hele på Stig ❘nge Bjørnebye.

Nu skal Bjørnebyes vision for klubben klikke. Uwe Rösler skal vaere den rigtige traener. Han skal forløse sidste sommers investerin­ger og få det til at spille med de nyindkøb, der følger denne sommer. Det forlyder, at der atter er 25-40 mio. kr. at købe ind for.

Sidste saeson kan bortforkla­res som et tilfaeldig­t udsving. Der er til gengaeld ingen fejlmargin, når naeste saeson indledes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark