Ekstra Bladet

DE KAN OGSÅ FORSVINDE

-

Albert Grønbaek

AGF’s store salgshåb denne sommer. Den blonde tekniker har ikke udviklet sig så eksplosivt som ønsket, og han stagnerede samtidig med holdet kom i krise.

Derfor er indstillin­gen, at der nu lyttes efter tilbud fra klubber, der kan forløse ham. Det magiske tal ligger omkring 20 mio. kr.

Patrick Mortensen

□t halvt år til kontraktud­løb og skilsmisse­n ligger i kortene. Topscorere­n fra 2021 konstatere­de i forbindels­e med saesonafsl­utningen, at han var parat til at søge nye steder.

Nicolai Poulsen

Han kom til AGF for at baere den machostil, som kendetegne­r klubben. Det er bare blevet til for mange bissetrick­s og for lidt bold. Nicolai Poulsen får konkurrenc­e på pladsen denne sommer, og det ligger i kortene, at det kan medføre, at han søger andetsteds.

Sebastian Hausner

Drømmen var, at AGF denne sommer kunne se Sebastian Hausner gå hånd-i-hånd ud af døren med Albert Grønbaek og dermed efterlade et indtryk af en klub med en staerk talentudvi­kling. Hausner forsøger at finde håndtaget ud, men det skyldes ikke et forløst talent. Tvaertimod er det hele ramlet sammen for Sebastian Hausner, der har udviklet sig til en spiller med mange personlige fejl.

Selv er Hausner skuffet over, at han ikke blev fundet god nok til holdet i foråret, og han ønsker selv at komme videre.

Frederik Tingager

Truppens dyreste spiller blev set som en nøglespill­er, da han forlaenged­e for halvandet år siden.

Den aerekaere forsvarssp­iller er imidlertid langt fra et sikkert førstevalg. Det er svaert at se Tingager acceptere det.

Anthony D’Alberto

Belgieren har ikke ét eneste defensivt ben i kroppen. Det var et kaempe problem under David Nielsen, hvor AGF blev flået fra hinanden, når D’Alberto blev fanget fremme.

Det er ret oplagt, at Uwe Rösler vil prøve sig frem for at se om belgieren kan finde sin plads, men han virker på vej videre.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Albert Grønbaek ligner en mand, der er faerdig i AGF.
FOTO: JENS DRESLING Albert Grønbaek ligner en mand, der er faerdig i AGF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark