Ekstra Bladet

FORSTAERKN­INGER

-

Der er et punkt, som allerede tidligt på foråret er blevet cirklet ind. □n oprydder er efterlyst på den centrale midtbane. Nicolai Poulsen var tiltaenkt en rolle som baerende figur, da han ankom, men denne saeson har afdaekket hans begraensni­nger. Der er for lidt fodbold i knokleren, og det har toppriorit­et at finde et nyt defensivt anker til midtbanen. Besard Sabovic fra Khimki er et varmt navn som afløser.

❘ angrebet har Patrick Mortensen i forbindels­e med saesonafsl­utningen udtrykt ønske om at skifte graesgange. De Hvi’e står godt i kampen for at lande □mil Berggreen fra Sønderjysk□, der har mulighed for at forlade klubben efter nedrykning­en for en mio. kr.

De Hvi’e har desperat brug for kantspille­re med Gift Links som eneste tilbagevae­rende aegte kantspille­r. Klubben har laenge flirtet med tanke om at hente Tobias Bech fra Viborg, og det ligger i kortene, at den overgang kan blive en høj prioritet. Det bliver ikke eneste tilgang til kantpladse­rne.

Wilshere tilbudt aftale

AGF’s backs er et mysterium, og det ligger i kortene, at konkurrenc­en skal øges på de pladser. Tobias Mølgaard fra Vejle var et navn, som var på blokken laenge, og efter nedrykning­en var det kun et spørgsmål om den kommende AGF-traener sagde ja.

Til at hjaelpe □ric Kahl i modsatte side er det i spil at bringe Christian Sørensen ind fra Viborg.

□ndelig er der prestigeaf­talen med Jack Wilshere, hvor englaender­en er blevet tilbudt en forlaengel­se, og det bliver ansaettels­en af Uwe Rösler, der kommer til at afgøre, om han siger ja.

Wilshere er netop spottet i Aarhus, hvilket indikerer, at han tager en tørn mere.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Jack Wilshere ser ud til at fortsaette karrieren på Fredensvan­g.
FOTO: ERNST VAN NORDE Jack Wilshere ser ud til at fortsaette karrieren på Fredensvan­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark