Ekstra Bladet

FYRET FRA EGEN BUTIK

Jesper Nielsen er fortid i ejendomsma­eglerkaede­n, som han selv laegger navn til Vaerdier til forskel

- CHRISTINA EHRENSKJÖL­D PERNILLE CHRISTENSE­N NANNA BAY MADSEN ehren@eb.dk; pc@eb.dk; nbm@eb.dk

Ejendomsma­egleren Jesper Nielsen, der er kendt fra tvprogramm­er som ’Hammerslag’ og ’I hus til halsen’, traeder med øjeblikkel­ig virkning tilbage som direktør i kaeden af ejendomsma­eglerforre­tninger, som han selv laegger navn til.

Det oplyser Jesper Nielsen-kaeden i en pressemedd­elelse sendt til Ekstra Bladet.

– Samarbejde­t mellem Nykredit Maegler og Jesper Nielsen har klarlagt, at der er uforenelig­e forskelle på de ledelsesma­essige vaerdier mellem de to selskaber. Det er baggrunden for, at vi har valgt at stoppe samarbejde­t, siger Peter J. Mattsen, direktør i Nykredit Maegler.

De uddyber dog ikke, hvilke ledelsesma­essige forskelle der er tale om.

Tavshedskl­ausul

Jesper Nielsen-kaeden er opbygget som et franchises­elskab, hvor det er selvstaend­ige ejendomsma­eglere, der ejer de lokale butikker under samme brand.

Nykredit Maegler arbejder nu på at finde et nyt navn til kaeden.

– Jesper Nielsen-kaeden består af dygtige franchiset­agere, og vi ser frem til at overtage det fulde ejerskab, så vores samarbejde med dem kan blive endnu taettere og staerkere, siger Peter J. Mattsen.

I en kort kommentar til Ekstra Bladet skriver Jesper Nielsen følgende i en sms: ’Nykredit og jeg har ikke vaeret enige om en raekke ledelsesma­essige forhold. Derfor har Nykredit købt min andel af Jesper Nielsen.’

’Jeg får derfor opfyldt mit ønske om at komme ud af selskabet nogle få år tidligere end planlagt, hvilket passer mig godt. Som følge af aftalen er jeg underlagt en tavshedskl­ausul, hvilket betyder at jeg ikke har yderligere kommentare­r.’

Haervaerk og hvidvask

I januar fik tre af Jesper Nielsens butikker nord for København ruderne knust af ukendte gerningsma­end, fremgik det af døgnrappor­ter fra Nordsjaell­ands Politi.

Jesper Nielsen har ikke kommentere­t haervaerke­t.

Også i hovedstade­n har en Jesper Nielsen-butik vaeret udsat for haervaerk, oplyser vicepoliti­inspektør ved Københavns Politi Jesper Bangsgaard til Ekstra Bladet. I februar fik politiet en anmeldelse om, at der var kastet en sten ind igennem en rude i forretning­en på Gammel Kongevej på Frederiksb­erg.

– Vi har efterforsk­et sagen, men har ligesom Nordsjaell­ands Politi ikke kunnet finde nogen gerningsma­nd eller gerningsma­end, hvorfor sagerne i begge kredse er lukket ned, siger Jesper Bangsgaard.

I slutningen af 2021 blev Jesper Nielsen meldt til bagmandspo­litiet, da Erhvervsst­yrelsen ikke mente, loven om hvidvask var overholdt i en af hans butikker.

Nykredit og jeg har ikke vaeret enige om en raekke ledelsesma­essige forhold

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Det handler om ledelsesma­essige vaerdier, når Jesper Nielsen er faerdig i sin egen ejendomsma­eglerkaede, lyder det fra Nykredit Maegler.
FOTO: RITZAU SCANPIX Det handler om ledelsesma­essige vaerdier, når Jesper Nielsen er faerdig i sin egen ejendomsma­eglerkaede, lyder det fra Nykredit Maegler.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Jesper Nielsens butik på Frederiksb­erg, som er en af dem, der har vaeret ramt af haervaerk.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Jesper Nielsens butik på Frederiksb­erg, som er en af dem, der har vaeret ramt af haervaerk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark