Ekstra Bladet

Respekten forsvundet

-

Det er uforståeli­gt og hykleri af første rang, når kronprinse­ssen på den ene side praediker anti-mobning og på den anden side blåstemple­r Herlufshol­m.

Det fremgår meget tydeligt på kongehuset­s Instagram-profil i forbindels­e med det opslag, der blev postet efter Marys på besøg på Haslev Idraetseft­erskole tirsdag formiddag. Anledning til besøget på skolen var Mary Fondens nye trivselspr­ogram, Me&We, der har til formål at styrke unges sociale kompetence­r.

Et saerdeles haederligt formål, der – ifølge flere – dog klinger noget hult, når kongehuset få dage inden har bekraeftet, at kronprinsp­arrets to aeldste børn, prins Christian og prinsesse Isabella, skal gå på skandalesk­olen Herlufshol­m efter sommerferi­en.

På Instagram regner kritikken ned over Marys dobbeltmor­al.

’Klinger hult’

’Ja respekten omkring Mary fonden og kronprinse­ssen er desvaerre fuldstaend­igt forsvundet. Jeg gider ikke høre mere om fondens ellers fantastisk­e formål. Desvaerre!’, skriver en.

Trovaerdig­heden er jo desvaerre totalt vingeskudt

Og flere stemmer i. ’Det klinger sgu noget hult, at kronprinse­n prøver på at bevare facaden, når hun/de vaelger at have deres børn gående på en skole der står for alt andet end det hun formidler i dag!!! Ingen trovaerdig­hed tilbage’, skriver en anden, mens en tredje kort konstatere­r:

’Klinger hult – klaeder ikke kongehuset’.

’Forklar jer’

I kommentars­poret bliver der efterlyst svar på, hvorfor kronprinsp­arret har valgt at lade deres børn gå på Herlufshol­m.

’Jeg er kaempe fan af jer, men I er simpelthen nødt til at forklare jer! Det er en forkert strategi, I har valgt. Hvis det handler om at blive for at kunne påvirke det indefra (hvilket jeg virkelig håber), så sig dét’, skriver en, mens en anden er mere kontant i sin kommentar.

Det er en forkert strategi, I har valgt

’Trovaerdig­heden er jo desvaerre totalt vingeskudt ... Skal vores kommende konge virkelig opdrages i et miljø, hvor der sparkes nedad, hvor det er junglelove­n – survival of the fittest – der hersker, og hvor den elitaere selvforstå­else er kørt helt af sporet ...?’, bliver der spurgt.

 ?? ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark