Ekstra Bladet

Tiltale skaber ny frustratio­n

-

At der kun er rejst tiltale mod forskeren for fem sager har skabt fornyet frustratio­n blandt de lokale i området, der havde håbet, at der kunne rejses tiltalte i langt flere sager.

– Jeg synes, det er irriterend­e, når nu vi ved, at der er mange, mange, mange flere sager. Sådan har de andre i nabolaget det også, når jeg taler med dem, siger Julie Levin.

Samme toner lyder fra Mette Lind, hvis bil også har vaeret udsat for haervaerk af flere omgange.

– Det er både frustreren­de og overrasken­de. Det er utroligt, når man taenker på, hvor mange der havde anmeldt, og at vi havde mobilpolit­i i gaderne i flere dage, siger hun.

Ridset flere gange

Det var Mette Lind, der greb den nu tiltalte i den formodede ferske gerning, da hun en fredag aften i september 2020 så ham ridse en bil.

Hendes egen bil er blevet ridset flere gange, men den indgår ikke som en del af tiltalen, og det er hun godt traet af.

– Det skal selvfølgel­ig kunne bevises og dokumenter­es, men jeg og sikkert mange andre havde da håbet, at vores sager var med, siger Mette Lind.

Julie Levins bil derimod indgår faktisk i sagen. Hele to af de fem tilfaelde af haervaerk, som anklagemyn­digheden nu har tiltalt den formodede gerningsma­nd for, har fundet sted på hendes bil.

Det drejer sig om en Volvo XC40, men hun fortaeller selv, at den faktisk har vaeret udsat for haervaerk fem gange.

– Det er da bedre end ingenting for mit vedkommend­e, men når jeg ved, at der måske er tale om op mod 100 biler, så synes jeg bare, det er for lidt for os alle, siger

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Det var Mette Lind, der i september 2020 var vaks ved havelågen og stoppede den nu tiltalte mand i sagen.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Det var Mette Lind, der i september 2020 var vaks ved havelågen og stoppede den nu tiltalte mand i sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark