Ekstra Bladet

Det er påstand mod påstand

-

Finn Ravnsbaek fra backoffice i Aarhus Kommune fortaeller til Ekstra Bladet, at de ikke kan udtale sig om den konkrete sag, men at han vil gerne udtale sig generelt.

– Kommunen har pligt til at notere alle relevante informatio­ner på en sag, herunder navnet på den person, der henvender sig.

Det vil sige, at hvis borgere, der indberette­r en person for mistanke om snyd, først har oplyst sit navn til kommunen ved henvendels­e, så bortfalder anonymitet­en angiveligt automatisk.

Misforståe­lse

Det er øjensynlig­t her, misforståe­lsen er opstået ifølge kommunen, der har indskaerpe­t over for sine medarbejde­re, at de skal oplyse borgerne bedre om netop den problemati­k.

– Jeg har overfor mine medarbejde­re netop indskaerpe­t, at de skal oplyse borgere, der ønsker at vaere anonyme, efter at de har oplyst deres navn, at dette ikke kan lade sig gøre.

– Samtidig skal borgerne have mulighed for ikke at gå videre med deres anmeldelse, siger Finn Ravnsvaek.

Derudover melder kommunen, at det er påstand mod påstand.

– Vi bånder ikke vores samtaler med borgerne. Det kan derfor vaere vanskeligt at fastslå, hvad der faktisk er sket i en samtale.

Beklagelig­t

– Det vil altid vaere påstand mod påstand, men det er naturligvi­s altid beklagelig­t, hvis en borger har en anden opfattelse af et forløb, end vores medarbejde­re har, siger Finn Ravnsbaek.

 ?? PRIVATFOTO ?? Michael har fået en skriftlig undskyldni­ng fra Aarhus Kommune.
PRIVATFOTO Michael har fået en skriftlig undskyldni­ng fra Aarhus Kommune.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark