Ekstra Bladet

MAEND BLEV DRENGE

Dizzy Mizz Lizzy dumpede manddomspr­øve på Copenhell

- THOMAS TREO tom@eb.dk

Dizzy Mizz Lizzy på Copenhell?!

Det virker måske umiddelbar­t logisk som at praesenter­e Slipknot på Langelands­festival, men der var faktisk mening med galskaben. Sådan da.

Drengene, der har planetens mindst seje bandnavn, blev maend på comebackal­bummet ’Forward in Reverse’ fra 2016, og to år gamle ’Alter Echo’ er jo naesten metal.

Lagde hårdt ud

Ikke desto mindre virkede det som noget af en manddomspr­øve, da Dizzy Mizz Lizzy tidligt onsdag aften indtog metalfesti­valens masder sive de ikke. hovedscene. Den bestod

Det begyndte ellers glimrende, for trioen lagde hårdt ud med to af deres staerkeste og tungeste sange, ’In the Blood’ og ’I Would If I Could But I Can’t’. Derefter ville de stadig gerne, men de kunne ikke rigtigt.

Mangler format

Tekniske problemer i introen til saettets tredje nummer, ’Brainless’, blev fikset i en fart, og alligevel var afbraekket nok til, at koncerten mistede momentum, inden den for alvor var kommet i gang.

Stort anlagte ’Amelia’, der strakte sig over 18 minutter, gik hen over heavyhoved­erne, mens afdaempede ’The Middle’ nok levede op til publikums fordomme om Tim Christense­n.

Det er altså primaert en anden slags ballademag­ere, faerdes på Refshaleøe­n, og de ville hellere have dagens hovedret fra Metallica end lunken opvarmning.

Dizzy Mizz Lizzy har i nogen grad udvandet deres brand ved at optraede overalt i år, men det gør til gengaeld, at de fremstår enormt sammenspil­lede. I forhold til internatio­nale forbillede­r som Mastodon, der er på Copenhell lørdag, og Gojira, der burde have vaeret her, men i stedet er i K.B. Hallen om en måned, savner danskerne altså ekvilibris­me og elementaer­t format.

Dizzy Mizz Lizzy underholde­r i øvrigt på Langelands­festival senere på sommeren.

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Tim Christense­n og Dizzy Mizz Lizzy ville gerne, men de kunne ikke på Copenhells hovedscene.
FOTO: PER LANGE Tim Christense­n og Dizzy Mizz Lizzy ville gerne, men de kunne ikke på Copenhells hovedscene.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark