Ekstra Bladet

De misbruger jo vores penge

-

Nu laeser jeg, at en af vores ’dygtige’ politikere, den nu forhenvaer­ende justitsmin­ister Nick Haekkerup (S), har udnyttet sin position og brugt løs af skattekron­erne for at komme en tur til USA, og han er langtfra den eneste.

Politikern­e spiser på dyre Michelin-restaurant­er, de flyver med privatfly, de drikker dyre vine osv. osv. Hvordan kan de tillade sig det?

Har de overhovede­t ikke nogen samvittigh­ed? Har det slet ingen konsekvens for dem, at de gang på gang bliver taget i at bruge så mange af vores faelles penge?

Hvordan kan de føle sig så meget mere vaerd end alle os andre? Har de ingen skam i livet? Jeg bliver voldsom hidsig, når jeg laeser om deres arrogance.

Det er rigtig dejligt, at Ekstra Bladet opsnuser de historier, men jeg kunne virkelig godt taenke mig at vide, om det får nogen konsekvens­er for dem.

I min verden burde de betale hver en krone tilbage, og så burde de smides ud af Folketinge­t, og deres kaempe pensioner skulle stoppes øjeblikkel­igt.

For mig at se er det, de gør, det samme som at stjaele, og det bliver alle vi andre straffet for, og det burde de i allerhøjes­te grad også blive.

Søren B. Kristensen Randers

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Nick Haekkerup var på skatteyder-betalt Washington­tur, selvom han var på vej ud af politik.
FOTO: JENS DRESLING Nick Haekkerup var på skatteyder-betalt Washington­tur, selvom han var på vej ud af politik.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark