Ekstra Bladet

FYN ER ... FRAEK

- JOAN PICKERING (TEKST OG FOTO) redaktione­n@eb.dk

Solen stråler og luner fra en skyfri himmel, da en lang raekke – primaert modne – maend, kvinder og par fra alle egne af landet saetter kursen mod en lille fynsk flaekke.

Naermere betegnet et stort hus et paent stykke ude på landet øst for Middelfart. Her kan man – muligvis fuldt afklaedt og godt i gang med at dyrke sex – højst risikere at genere en årvågen hare eller et forbipasse­rende rådyr.

Og lige nøjagtig sex – både udendørs og indendørs og krydret med god mad og socialt samvaer – er da også den primaere årsag til dagens store rykind.

– For halvandet års tid siden begyndte vi at afholde de her private sexfester som lidt af en nødløsning, da landets swingerklu­bber var tvangslukk­ede på grund af corona, fortaeller eksjyden Ole Andersen, der blev landskendt som medvirkend­e i tv-programmet ’Landmand søger kaerlighed’ i 2015.

En kendisstat­us, der kun yderligere tog til, da han for rullende kameraer fortalte, at han var udøvende swinger – og han fik også tilnavnet ’Swinger-Ole’.

Et nej er et nej

Lidt flere end 40 sexglade danskere har i denne ombaering meldt sig under fanerne og laegger traditione­n tro fra land med faellesspi­sning, så både helt nye og mere garvede deltagere har mulighed for at blive rystet godt sammen, inden det for alvor går løs med nøgenudske­jelserne. Hvis man altså har lyst til den del.

– I princippet kører vi efter de samme regler som i swingerklu­bberne. Et nej er et nej. Ingen skal føle sig presset til noget, de ikke ønsker. Og vi oplever da også, at der møder gaester op, som udelukkend­e kommer for det sociale og så måske bare ’nøjes’ med at kigge på, fortaeller Ole Andersen.

Ole Andersen selv er p.t. single og ikke på jagt efter kaerlighed­en.

Skulle han en dag dog rende på den helt rigtige kvinde, så er han på ingen måde afvisende over for at komme i fast forhold igen. Det ville dog vaere et plus, hvis hun så også var til at swinge.

Vi oplever da også, at der møder gaester op, som udelukkend­e kommer for det sociale og så måske bare ’nøjes’ med at kigge på

 ?? ??
 ?? ?? I BDSM-rummet med korset på førstesale­n er der godt gang i de smertefuld­e afstraffel­seslege.
I BDSM-rummet med korset på førstesale­n er der godt gang i de smertefuld­e afstraffel­seslege.
 ?? ?? Der blev kaelet og krammet.
Der blev kaelet og krammet.
 ?? ?? Den stod på nøgenhygge ved bordet i haven, mens solen stadig varmede.
Den stod på nøgenhygge ved bordet i haven, mens solen stadig varmede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark