Ekstra Bladet

Tina: Vi er en broget flok

-

50-årige Tina, der er ’domina’, har helt fra begyndelse­n vaeret inde over de private sexfester hos Ole Andersen. Og Tina er da også på plads og klar til at svinge pisken denne gang.

– Vi er en broget flok frisindede swingere, der sexhygger på kryds og tvaers, og mens vi hygger og leger sammen, så er hverdagens traengsler og gøremål for en stund lagt på hylden, smiler Tina.

Hun står for det meste af logistikke­n i forhold til de fraekke events hjemme hos Swinger-Ole.

– Naeste gang bliver sidst i september, og en af de nye besøgende, der allerede har meldt sig til, er en kvinde på 68 år. Det er bare superfrisk­t gået og fortaeller lidt om, at vi har plads til alle.

Med til festen er også Tinas såkaldte ’pain-slut’, Sebastian. En voksen mand på lige godt 50 år, der fysisk som mentalt taender på at blive påført smerte i forbindels­e med de lege og påfund, Tina har i aermet til ham.

– Indtil videre har jeg vaeret på en halvandet år lang rejse med min domina. Men rejsen er kun lige begyndt, og jeg glaeder mig til hver eneste gang, vi mødes, fortaeller Sebastian.

En af de nye besøgende, der allerede har meldt sig til, er en kvinde på 68 år

Smertefuld overraskel­se

På et tidspunkt blev han af sin domina bedt om at gå op i rummet med korset, hvor primaert BDSM-folket sexleger. Her ventede der manden noget af en smertefuld overraskel­se.

– Jeg havde arrangeret, at min pain-slut skulle have med pisken af en mandlig gaest, der havde stor erfaring med at fremkalde smerte med pisk på den helt rigtige facon.

– Og ja, det blev da også en succes, der af Sebastian både kunne ses og maerkes – altså helt efter forskrifte­rne.

 ?? ?? En kvindelig gaest har fået et godt øje til Ole Andersen.
En kvindelig gaest har fået et godt øje til Ole Andersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark