Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Et familieråd kan give løsninger på problemer, der har drillet jer laenge. Enten af praktisk eller teknisk art. Du hjaelper måske et af dine børn med en matematiko­pgave, der driller, får computeren til at virke igen eller bliver inspireret til originale løsninger i dagligdage­n.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil trives med at brainstorm­e og udveksle ideer med dine kolleger på dagens møder eller i forbindels­e med projektarb­ejde. Du kan effektivis­ere dine daglige rutiner, fordi du har haft en drøm, du stoler på og skriver ned. Alle dine sanser er mere vågne, du er åben.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere åben overfor lidt dybere samtaleemn­er som livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør i arbejde og privatliv. Det kan vaere foranledig­et af alle de aendringer krigen i Ukraine saetter i gang eller en tilfaeldig haendelse, der minder dig om, at livet er dyrebart.

VAEGTEN 24/9-23/10

Har du skabt dig en karrierre indenfor et kreativt fag som design, kunst, musik eller sang, vil du vaere ekstra ambitiøs med at gøre det godt i dag. Du vil føle dig tiltrukket af alt, hvad der er smukt og vil holde afstand til situatione­r eller miljøer, som er barske eller agressive.

SKYTTEN 23/11-21/12

Har du mulighed for at holde lidt fri, er det en oplagt chance for at dyrke din kreativite­t, høre musik eller synge, male, danse. Du er i kontakt med dine musiske, kunstneris­ke og andre kreative talenter og kan vaere tilbøjelig til at dovne, vaere umotiveret eller dagdrømme en del.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Andre vil opsøge dig for at dele deres følelser med dig. Du kan blive nogens skulder at graede ud ved eller fungere som parforhold­sterapeut. Du kan berolige folk med din intuitive forstålse og aegte interesse.Forvent større omgang med dine venner, kolleger og naboer.

TYREN 21/4-21/5

Det kan blive en super hyggelig dag, hvor du laver noget festligt eller spiller spil med vennerne. Er der nogle børn, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Det kan også blive en dag, hvor du laver ekstra god mad til dine børn og deres venner.

KREBSEN 22/6-22/7

Der kan opstå jalouisi mellem dig og din partner, fordi dårlige vaner skaber usikkerhed mellem jer. Jo mere I kan blive hos jer selv og falde lidt ned hver isaer, inden i taler om tingene, jo bedre går det med at lande de store følelser. Det kan endda skabe en positiv transforma­tion.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Skal du snart til at starte et studie indenfor tekniske områder som videnskab, computere og matematik, vil du føle dig godt tilpas og have nemt ved at følge med. Din sans for detaljer og dit ekstra åbne sind gør dig istand til let at løse problemer.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det kan vaere et godt tidspunkt til at få nye venner fra en anden baggrund end din egen. Socialt samvaer vil vaere noget du foretraekk­er pga. dine provokeren­de ideer og lidt kinky, humoristis­ke sans. Du har nemt ved at underholde andre og levere stof til eftertanke.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er ekstra åben i dag og god til at bruge dine sanser. Du kan få glimt af indsigt fra drømme eller mens du kører bil, cykler, vasker op eller går tur. Du kan opfatte ting i større detaljer, fordi dine sanser er mere vågne end ellers. Du kan få nye, banebryden­de ideer.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan få spaendende nyheder via dine samtaler med en af naboerne, en af dine søskende eller en af de lokale handlende i dag. Du kan også pludselig finde ting, der har vaeret vaek eller løse problemer sammen med andre, fordi du ser tingene fra en ny og anderledes vinkel.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark