Ekstra Bladet

AEndringer i Ulve-staben

-

Kristian Bach Bak bliver assisteren­de sportschef, og Michael Silberbaue­r bliver ny assistentt­raener i FC Midtjyllan­d. Desuden bliver Jonas Dal ansvarlig for et samarbejde med FC Ebedei i Nigeria.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Vi har taget store skridt de sidste fem år, hvor vi har vundet fire titler, er endt i top-to i ligaen i alle saesoner og har spillet to europaeisk­e gruppespil, men vi er sultne efter mere.

’Skal steppe op’

– Vi skal steppe op på alle fronter for at leve op til vores ambition om at blive en top 50-klub i Europa. Derfor styrker vi det sportslige setup, fortaeller administre­rende direktør Claus Steinlein.

24. marts blev Silberbaue­r assistentt­raener i hollandske FC Utrecht, men små tre måneder senere har han allerede scoret sig et nyt job hos de danske pokalvinde­re.

Silberbaue­r var assistent for Midtjyllan­ds U19-hold fra 2020-2021.

Den tidligere FC Midtjyllan­d-anfører Kristian Bach Bak var assistentt­raener for Superliga-mandskabet i seks år, inden han nu er blevet assisteren­de sportschef. kbs

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Godt tilfredse
FC Midtjyllan­d-direktør Claus Steinlein og cheftraene­r Bo Henriksen kan vaere godt tilfredse med den europaeisk­e lodtraekni­ng.
FOTO: LARS POULSEN Godt tilfredse FC Midtjyllan­d-direktør Claus Steinlein og cheftraene­r Bo Henriksen kan vaere godt tilfredse med den europaeisk­e lodtraekni­ng.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Anderledes tilfredshe­d er der formentlig hos Niels Frederikse­n i Brøndby-lejren.
FOTO: LARS POULSEN Anderledes tilfredshe­d er der formentlig hos Niels Frederikse­n i Brøndby-lejren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark