Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har nemt ved at leve dig ind i din nabos problemer i dag, og du vil gerne vil vaere støttende. Du kan vaere en god sparringsp­artner og se tingene fra flere sider. Det kan også vaere, du engagerer dig i debat i dit lokalområd­e omkring politiske emner eller handelsemn­er.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil vaere i rigtigt festhumør og har meget mere lyst til at vaere social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gaester eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu taettere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan få en pludselig indskydels­e til at melde dig til et kursus i fremmedspr­og eller kulturfors­tåelse, ligesom du vil vaere helt åben overfor en spontan udflugt til en anden landsdel eller en hyggelig komsammen, hvor I dyster om, hvem der ved mest om filosofi o.lign.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er åben overfor nye muligheder i dag, har behov for lidt spaending i tilvaerels­ene og kan fx møde en ny person fra en anden kultur end din egen, som imponerer dig og gør så dybt et indtryk, at du bliver helt fascineret. Det kan ske på et splitsekun­d og vaere kortvarigt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dit behov for spaending kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb.Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller aendre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig så vidt muligt fleksibelt og åbent overfor nye mulighed, du støder på.

TYREN 21/4-21/5

Du vil maerke en spontan kaerlig impuls, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at vaere sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kaerlighed­en.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan blive inspireret til at aendre på dine daglige rutiner i dag. Måske taler du med en ven eller kollega, som lige har fået mere luft i kalenderen vha. en ny, effektiv metode. Måske skaerer du selv i hvad, der er nice to do og need to do, så du får mere frihed til yndlingspr­ojekter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er åben og aerlig og deler dine følelser med dine naermeste. Det kan give anledning til gode stunder med familien / vennerne. Det kan også saette personlige processer i gang og give spaendende indsigter omkring dit kaerlighed­sliv eller sexliv. Eller du kan vinde/få penge.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du keder dig i dit job eller den branche, du er vant til at vaere i - der skal nye boller på suppen. Enten i form af en ny rolle i samme branche eller måske et brancheski­ft? Dine ambitioner kan have aendret sig i takt med aendringer i dine livsmål og personlige processer.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan blive meget kreativ ift. at skaffe dig selv noget alenetid. Isaer, hvis du er blevet vant til at dele både hus og kontor med din familie og ikke har så meget ro omkring dig, som du kunne ønske - eller bare savner at have din egen zone. Få luft under vingerne.

FISKENE 20/2-20/3

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil maerke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og naensom i din kommunikat­ion og god til at laese nonverbale signaler. Du er opmaerksom på at leve efter dine inderste vaerdier.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark