Ekstra Bladet

Forsvarer holdkammer­aten En sød person

-

Nadia Nadim har i de seneste måneder vaeret udsat for massiv kritik på grund af sin rolle som officiel ambassadør for det skandalera­mte VM i Qatar.

Men det kommer ikke til at vaere et tema i truppen, forsikrer Everton-spilleren Rikke Sevecke, der også er en af de 23 udtagne til EM.

Jeg er bare glad på hendes vegne, nu hvor hun har vaeret skadet i så lang tid

– Som Lars (Søndergaar­d, red.) siger, så er vi gode til at holde tingene uden for gruppen. Vi er en rigtig staerk gruppe med et godt sammenhold. Så nej, det kommer ikke til at fylde noget.

– Hvad synes du om beslutning­en om at tage Nadia Nadim med til EM?

– Jeg ser Nadia Nadim som en sød person og en god fodboldspi­ller. Jeg er bare glad på hendes vegne, nu hvor hun har vaeret skadet i så lang tid, siger hun til Ekstra Bladet.

Har ikke taget stilling

Flere af landsholds­spillerne er homoseksue­lle, blandt andre den helt store stjerne Pernille Harder.

I Qatar kan man blive straffet for at vaere det, men det er ikke noget, der får Rikke Sevecke til at forholde sig til Nadims ambassadør­rolle.

– Det er ikke noget, jeg har taget stilling til. Jeg

taenker, at Nadia Nadim er med på grund af sine fodboldmae­ssige praestatio­ner. Det er også det, det skal baseres på, siger hun.

– Nadims ambassadør­rolle er jo også noget, der virkelig splitter folk. Er du bekymret for fansenes opbakning, når hun er med?

– Det taenker jeg ikke, spiller nogen rolle. Vi er et fodboldhol­d, og folk ser os for det, vi praesterer på banen. Så nej, siger den 25årige forsvarssp­iller.

 ?? FOTO: JASON CAIRNDUFF/RITZAU SCANPIX ?? Danske Rikke Sevecke spiller til daglig i Liverpoolk­lubben Everton.
FOTO: JASON CAIRNDUFF/RITZAU SCANPIX Danske Rikke Sevecke spiller til daglig i Liverpoolk­lubben Everton.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark