Ekstra Bladet

’Vi giver klubben et stykke papir med et billede’

-

I forbindels­e med de højintense opgør går politiet i dialog med hjemmehold­et, og før kampen orienterer de så klubben om, hvilke fans af hjemme- og udeholdet der er i det nationale hooliganre­gister, så man kan tjekke dem, inden de går ind på stadion.

– Vi giver klubben et stykke papir med et billede af den pågaeldend­e person med oplysninge­r om navn og andet relevant, fortaeller Mogens Lauridsen, politiinsp­ektør ved Københavns Vestegns Politi.

– Bliver klubberne informeret, hvis der er nogen, de skal vaere mere opmaerksom­me på end andre?

– Det er minimalt, hvad vi kan tillade os at sige. Hvis vi eksempelvi­s siger, at der er nogen, de skal vaere mere opmaerksom­me på end andre, så har vi også sagt, at der er nogle, de skal vaere mindre opmaerksom­me på, lyder det fra Mogens Lauridsen.

– Vi har et godt samarbejde med klubberne. Jeg tror på, at de gør alt, hvad de kan for at håndhaeve det her, men dermed ikke sagt, at det altid lykkes, konstatere­r han.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? I københavne­rderbyet i 2017 på Brøndby Stadion forsøgte vagterne at stoppe tumult på FCK’s fanafsnit.
FOTO: JENS DRESLING I københavne­rderbyet i 2017 på Brøndby Stadion forsøgte vagterne at stoppe tumult på FCK’s fanafsnit.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark