Ekstra Bladet

SIKKER SVENSK SCORING

FCK og Viktor Claesson er blevet enige om at forlaenge samarbejde­t frem til sommeren 2026 Pletskud

- DANIEL NØJSEN FALLAH dnf@eb.dk

Han kom til klubben i marts og markerede sig allerede i sin debut med en scoring. Og nu fortsaette­r samarbejde­t med Viktor Claesson.

FC København er således blevet enige med den svenske offensivsp­iller om en kontrakt, der løber de naeste fire år. Det oplyser FC København i en pressemedd­elelse.

– Viktor er en topspiller, der har både et top- og bundniveau over det, vi normalt oplever i Superligae­n.

– Han er relationel­t meget staerk offensivt og samtidig en uhyre discipline­ret holdspille­r, siger sportsdire­ktør, Peter ’PC’ Christians­en.

– Han kommer til at spille en hovedrolle i vores dynamiske og dominerend­e spillestil og bliver afgørende for vores muligheder i Europa og i Superligae­n i den kommende saeson og på sigt.

Rigtig god fornemmels­e

Den svenske landsholds­spiller blev pludselig en mulighed for københavne­rne, da han i marts måned fik sin kontrakt i russiske Krasnodar ophaevet. Herefter skrev parterne under på en aftale for resten af saesonen. Nu har de så fået papir

Vi har store ambitioner både i Superligae­n og i Europa i den kommende saeson. Det ser jeg meget frem til

på hinanden de naeste fire år, og 30-årige Claesson glaeder sig over aftalen med en klub, som han fra begyndelse­n havde den helt rigtige fornemmels­e omkring.

– Vi startede med en kort aftale, men jeg kunne maerke med det samme, at det virkelig var en god klub for mig at komme til.

– Alle har taget fantastisk imod mig, og jeg har følt mig hjemme fra start. Niveauet er højt og der er stor kvalitet og potentiale i truppen, så jeg er overbevist om, at vi kommer til at blive bedre og bedre.

– Vi har store ambitioner både i Superligae­n og i Europa i den kommende saeson. Det ser jeg meget frem til at vaere en del af, siger den svenske stjerne.

Claesson spillede fire år i Krasnodar. Inden da spillede han i lige så lang tid i svenske Elfsborg.

Viktor Claesson er noteret for ti kampe i FCK-trøjen. Her er det indtil videre blevet til ét mål og tre assists.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Claesson debuterede som indskifter og matchvinde­r i begyndelse­n af april og startede derefter inde i resten af saesonens kampe.
FOTO: LARS POULSEN Claesson debuterede som indskifter og matchvinde­r i begyndelse­n af april og startede derefter inde i resten af saesonens kampe.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark