Ekstra Bladet

Dét gider han altså ikke ...

-

Sønderjysk­es fodboldhol­d får ikke hjaelp af profilen Nicolaj Thomsen i kampen for at vende tilbage til Superligae­n.

Nedrykkerk­lubben oplyser på sin hjemmeside, at den tidligere AaB- og FCKspiller har valgt at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, som tillader ham at ophaeve kontrakten i tilfaelde af nedrykning til 1. division.

Det aergrer Sønderjysk­es sportschef, Esben Hansen, som dog ikke baerer nag.

– Vi havde naturligvi­s gerne set, at Nicolaj Thomsen var fortsat i den lyseblå trøje, for han har gjort et godt indtryk i klubben både på og uden for banen, siger han til klubbens hjemmeside.

– Omvendt var det også en praemis for aftalen i vinter, at han kunne forlade os, hvis vi rykkede ned, og derfor stopper samarbejde­t i fuld overensste­mmelse og med gensidig respekt.

Skuffet og ked af det

Ud over klubberne i Danmark har 29-årige Nicolaj Thomsen også spillet for franske Nantes og norske Vålerenga.

Sønderjysk­e hentede ham i Norge i januar i forsøget på at styrke truppen i kampen for overlevels­e i Superligae­n.

– Jeg kom til Sønderjysk­e med troen på, at jeg kunne vaere med til at vende skuden og sikre overlevels­e, siger han til Sønderjysk­es hjemmeside.

– Det var også den aftale, jeg indgik med Esben Hansen og Henrik Hansen (cheftraene­r, red.). Det gik desvaerre ikke, som jeg havde håbet, og det er jeg både skuffet over og ked af.

Han scorede et enkelt mål i de 16 kampe, han nåede for klubben. Han står noteret for en enkelt Alandskamp for Danmark tilbage i 2014.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Det blev til et halvt år i Sønderjysk­e for Nicolaj Thomsen – her i faerd med at nedlaegge Brøndbys Carl Björk.
FOTO: JENS DRESLING Det blev til et halvt år i Sønderjysk­e for Nicolaj Thomsen – her i faerd med at nedlaegge Brøndbys Carl Björk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark