Ekstra Bladet

ERKENDER: DER HAR VAERET EN EPISODE

EJENDOMSMA­EGLER JESPER NIELSEN afviser, at der er tale om en kraenkelse­ssag, men fortaeller om en konkret haendelse i forbindels­e med en julefrokos­t i december

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Faerdig i egen forretning. Sådan lød det i onsdags for ejendomsma­egleren Jesper Nielsen, der røg ud af den kaede på 18 butikker landet over, som han i 2010 åbnede i sit eget navn.

Pludselig var han ude af virksomhed­en, som Nykredit Maegler i 2019 købte halvdelen af og nu ejer 100 procent af.

Hvorfor det gik sådan, var lidt af et mysterium.

Men i går kunne Berlingske fortaelle, at Jesper Nielsens exit angiveligt skyldes en potentiel kraenkelse­ssag.

Avisen fortaeller, hvordan det ifølge kilder handler om, at Nykredit har fået mistanke om kraenkelse­r begået af Jesper Nielsen ved et julefrokos­t-arrangemen­t på Hotel d’Angleterre i december.

’Vi er blevet bekendt med en raekke forhold, som vi har ønsket at få klarlagt gennem en uvildig undersøgel­se. Det er ikke blevet imødekomme­t. På den baggrund har vi valgt at stoppe samarbejde­t,’ skrev Nykredit Maeglers direktør, Peter Mattsen, i en mail til Berlingske, som avisen citerer.

I samme artikel afviser Jesper Nielsen pure, at der skulle vaere tale om en fyring eller en kraenkelse­ssag.

Privat efterfest

Nu bekraefter Jesper Nielsen dog over for Ekstra Bladet, at der har vaeret en konkret episode i forbindels­e med en julefrokos­t. Han afviser stadig, at han er blevet fyret fra kaeden, der baerer hans navn.

’Jeg afviser fuldstaend­ig, at jeg er blevet fyret, og at der foreligger en kraenkelse­ssag mod mig,’ skriver han i en sms til Ekstra Bladet og fortsaette­r.:

’Det er korrekt, at der har vaeret en episode i forbindels­e med en privat efterfest efter en julefrokos­t, som er blevet undersøgt internt. De tre involvered­e kvinder har netop erklaeret over for Nykredit, at de ikke har følt sig kraenket. Derfor er der ingen sag,’ skriver ejendomsma­egleren.

Det var Nykredit Maegler og Jesper Nielsen, der forleden i faellesska­b offentligg­jorde, at deres samarbejde er slut.

Forskellig­e vaerdier

I en pressemedd­elelse udtalte direktør Peter Matten følgende:

’Samarbejde­t mellem Nykredit Maegler og Jesper Nielsen har klarlagt, at der er uforenelig­e forskelle på de ledelsesma­essige vaerdier mellem de to selskaber. Det er baggrunden for, at vi har valgt at stoppe samarbejde­t.’

Ifølge Berlingske er Nykredit Maegler nu selv gået i gang med at klarlaegge, hvad der er op og ned i sagen efter bruddet med Jesper Nielsen.

Kaeden, som Jesper Nielsen indtil nu har ejet sammen med Nykredit Maegler A/S, bliver nu en del af Nykredit Maegler ligesom Nybolig og Estate.

Nykredit Maegler arbejder nu på at finde et nyt navn til kaeden.

 ?? FOTO: NIELS AHLMANN OLESEN/RITZAU SCANPIX ?? Bryder tavsheden
’Det er korrekt, at der har vaeret en episode i forbindels­e med en privat efterfest efter en julefrokos­t, som er blevet undersøgt internt,’ skriver Jesper Nielsen til Ekstra Bladet.
FOTO: NIELS AHLMANN OLESEN/RITZAU SCANPIX Bryder tavsheden ’Det er korrekt, at der har vaeret en episode i forbindels­e med en privat efterfest efter en julefrokos­t, som er blevet undersøgt internt,’ skriver Jesper Nielsen til Ekstra Bladet.
 ?? ?? Ekstra Bladet i torsdags.
Ekstra Bladet i torsdags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark