Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er tid til et digt: Vejret holder vejret Ingen kender fremtiden Solen gør markerne sorte Vinden drejer sine vinger Tiden løber, mens alle står stille Flyv ikke højere, end livet formår Virkelighe­den taber til fremtiden Universet lader sig ikke styre Alle er enige om at vaere uenige Klimaet rasler med sablen Tilbage til antikkens evige flamme Fremtidens visioner draebes af naivitet Naturen lader sig ikke styre Ligegyldig­heden stjaeler vor tid Når det så er sagt, bli’r der igen stille Fantasien åbner ballet Festen begynder først i frihedens lys Du er ikke alene, tiden er med dig Historisk nødvendigt med nye tanker Alt er pludseligt historisk Verden traenger til fremdrift Tiden står stille midt i blaesevejr­et Historisk nødvendigt SELV at taenke ...

Lars Michael Tjellesen Østermarie

at mange luftfartss­elskaber er lukket gennem tiden, hvorefter konkurrent­er har videreført alle de ruter, der er passagergr­undlag for. Derfor vil rejsemulig­hederne til og fra København ikke forringes ved en lukning af SAS. Tvaertimod vil de øvrige selskaber tilbyde en bedre og billigere service. Desuden kan de milliarder, som staten ikke bruger på SASgavepak­ker, bruges på faellesska­bet frem for SAS-ansattes overdreven­t høje lønninger.

Michael Sørensen København Ø

at de tre vise maend – Tysklands Scholz, Frankrigs Macron og Italiens Draghi – rejste til Ukraine for at tilbyde praesident Zelinskyj, at hans land kunne komme ind i EU uden at have konsultere­t resten af de 25 lande. Hele dette cirkus viser, hvem der bestemmer i EU. Resten som Danmarks Kofod slår bare haelene i og følger trop. Er du med eller ej?

Visti Vester Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark