Ekstra Bladet

Amokagtig jydetramp

- THOMAS TREO tom@eb.dk

Fredag var en stor danskerdag på Copenhells maegtigste scene Helvíti, hvor DA-D og Baest underholdt i primetime, men om eftermidda­gen var der allerede dansk dynamit på festivalen­s herlige nye skueplads Gehenna.

Lifesick havde taget turen fra Fredericia, og selvom frontmand Simon Shoshan udtrykte en utilfredsh­ed med, at broen koster 250 kroner (hver vej!), så var han tydeligvis tilfreds med at stå i spidsen for gruppens hidtil vigtigste koncert.

Uden på tøjet

Jyderne gik til opgaven med uimodståel­ig jernvilje, så snart fik de forvandlet pladsen til et hvirvlende virvar af strittende djaevlehor­n og flyvende alkohol.

Der var sågar både crowdsurfe­re og et saet krykker i luften en overgang, og med triumferen­de smil på svedige ansigter fremprovok­erede Lifesick flere former for fanpits. Dømt på duften var der også mange armpits.

Bandets attituder er noget større end deres sangskrivn­ing i en blandingsg­enre, hvor Power Trip har mikset hardcore og thrash med heftigere effekt, men hold kaeft hvor blev der kompensere­t med amokagtige entertaine­revner.

Simon Shoshan havde Tshirten nede i bukserne, selvom vokalisten­s indebraend­te følelser var helt uden på tøjet.

Fuck det meste

Midtvejs stod han pludselig i skvulpende hvalpefedt og tatovering­er. Så brølede han:

– Fuck corona! Fuck Putin! Fuck at sidde derhjemme, når man kan vaere til metal!

Ingen havde tilsynelad­ende noget at indvende mod de statements.

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Frontalang­reb fra Simon Shoshan og Lifesick fik Copenhell til at overgive sig.
FOTO: PER LANGE Frontalang­reb fra Simon Shoshan og Lifesick fik Copenhell til at overgive sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark