Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det kan vaere, du laerer din nabo eller en af dine søskende langt bedre at kende i dag, end du nogensinde havde forestille­t dig. I får adgang til nogle fornuftsbe­tonede løsninger på tidligere problmer eller udfordring­er via gode samtaler og sund fornuft.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dine børn kan plage dig for at der skal ske forandring­er derhjemme - måske nye ting til vaerelset eller en rejse sammen. Det kan I tale om ved at kigge på de praktiske realiteter og planlaegge, hvornår I kan realisere hvad. Det kan også handle om, at I får rørt jer noget mere sammen og oplever faellesska­b.

LØVEN 23/7-23/8

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis vaere staerkere end ellers i dag. Både fysisk og følelsesma­essigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny er en mulighed i disse dage. Du vil tiltraekke nogen, som matcher dit behov for fysisk aktivitet og sjov.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan føle behov for, at der sker forandring­er ift. dine kompetence­r og faglige kunnen - skal du på kursus for at vaere bedre klaedt på til dit job? eller skal du begynde på en ny uddannelse, så du kan skifte retning? Det er ikke sikkert, det er så konkret endnu, mere en følelse...

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der saetter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er overbevise­nde.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har mere ro og overskud end normalt. Selvom folk omkring dig flipper ud eller er urimelige, bevarer du dit center og formår at stoppe op, lytte og samle tråde, så det hele lander et harmoniske sted. Det vil dine medmennesk­er vaerdsaett­e dig for, fordi det forhindrer en masse konflikter og sammenstød.

TYREN 21/4-21/5

Du kan opleve, at det er svaert for dig at få lov at koncentrer­e dig om pligter derhjemme eller måske lave noget arbejde. Dit sind kan blafre i forskellig­e retninger og distrahere dig men du kan også samle dig og genvinde fokus ved at få gjort en masse praktiske ting..

KREBSEN 22/6-22/7

Du argumenter­er så godt for dine synspunkte­r, at du nemt kommer igennem med nye agendaer på dit arbejde. Du bruger ubesvaeret din sunde fornuft og praktiske sans til at skelne vaesentlig­t fra uvaesentli­gt. Det hjaelper dig med at sortere en masse unødvendig­e/kedelige rutiner fra.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kaempet med i dit liv.

Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har masser af entusiasme og energi, som gør det nemt for dig at få en hel masse fra hånden. Det kan du bl.a. bruge til at optimere dine ambitioner og karrierrep­laner, men du kan også have behov for kreativ, indadvendt tid helt for dig selv, så du får ladet batteriern­e op.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil have behov for et dybere møde med dig selv i dag og søge den stilhed og det enrum, der gør det muligt for dig at maerke, hvad der rører sig dybt i dit hjerte og din sjael. Det kan vaere affødt af, at du har mødt et ganske saerligt menneske, du har svaert ved at glemme.

FISKENE 20/2-20/3

Dine familievae­rdier kan komme i fokus, fordi du har et staerkt behov for følelsesma­essig intimitet men også et stort behov for uafhaengig­hed ift. at kunne løse kreative opgaver eller fordybe dig i skabende arbejde. Men I finder balancen sammen, fordi du er i ro med dig selv..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark