Ekstra Bladet

Rockerklub i vaekst trods blodige konflikter

-

Trods lørdagens umiddelbar­t hyggelige omstaendig­heder er rockerklub­bens medlemmer langtfra at karakteris­ere som de rene motorcykel­entusiaste­r.

Det fremgår af politiets vurdering af gruppering­en, som et politividn­e fremlagde under en retssag mod flere af klubbens medlemmer, der blev dømt for trusler i forbindels­e med rockergrup­pens konflikt med gadebanden NNV (Nørrebro-Nordvest). Krigen startede i januar 2021, og varede et halvt år frem.

Her blev det dokumenter­et, at politiet anser gruppering­en for at vaere en kriminel organisati­on, hvis medlemmer er involveret i drab, drabsforsø­g og narkotikah­andel.

Trods den blodige bagside af rockerlive­t, er det alligevel lykkedes gruppering­en på kort tid at rekruttere nye medlemmer.

Stor fremgang

Det oplyser kilder med indsigt i miljøet, der vurderer, at hvor der for et år siden var omkring 100 medlemmer, nu er i omegnen af 250 medlemmer med rygmaerke i klubben.

Det skyldes blandt andet, at man har optaget flere medlemmer af støttegrup­per såsom Cobra MC, samt åbnet nye afdelinger i Ishøj og Roskilde. Dermed er klubben større end Hells Angels målt i antal, der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har omkring 150 medlemmer.

Samtidig erfarer Ekstra Bladet at gruppering­en har planer om at åbne tre nye afdelinger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark