Ekstra Bladet

’Han kan åbne mange døre for én’

- Han er ikke bange for at fortaelle dig, at han kan smadre din karriere lve og ae

Jens-Peter Skovs påståede adfaerd fik hurtigt flere af de kilder, Ekstra Bladet har talt med, til at løbe skrigende vaek – nogle med psykiske men i bagagen. Andre – isaer dem, der var i laere – blev i flere år til trods.

Mange af dem har i dag svaert ved at forklare, hvorfor de ikke bare søgte vaek, men en del af årsagen var nok det sammenhold, der opstod blandt de ansatte som følge af arbejdsmil­jøet, mener de. Andre tilskriver det frygt.

– Han er ikke bange for at fortaelle dig, at han kan smadre din karriere, hvis det er det, han lige får lyst til, fortaeller Tommy Wichmann, der startede som kokkeelev på Sallingsun­d Faergekro som 16-årig i 2017.

En stjerne i branchen

Han suppleres af en anden, der var mellemlede­r på kroen for otte år siden:

– Mange af dem var jo ikke andet end store børn, og Sallingsun­d var jo deres første møde med faget og arbejdsmar­kedet i det hele taget.

– Derfor tror jeg heller ikke, at det var alle, der var klar over, hvor helt igennem unormal Jens-Peters opførsel egentlig var. Og så er han jo en stjerne i branchen. Han arbejder for kongehuset, og han kan åbne mange døre for én. Men han kan daeleme også lukke dem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark