Ekstra Bladet

Tidligere mellemlede­r: Gnubbede min brystkasse

-

En mand, der arbejdede som mellemlede­r på Sallingsun­d Faergekro for en laengere årraekke siden, fortaeller, at han naesten dagligt så Jens-Peter Skov befamle kroens yngste mandlige ansatte, ligesom han fortaeller, at han også selv måtte laegge krop til en enkelt haendelse.

– Jeg havde tank-top på, kan jeg huske, og så kommer den kaere mand (JensPeter Skov, red.) ud af det blå pludselig helt op bag mig og begynder at gnubbe mig på min brystkasse og siger: ’Det er godt nok varmt i dag, hva?’

– Jeg bliver virkelig forskraekk­et og chokeret, fortaeller han.

Den tidligere mellemlede­r fortaeller, at han i situatione­n i ’ren og skaer refleks’ sagde fra, men at det langtfra var uden omkostning­er.

– Fra den dag kunne jeg ikke gøre noget som helst rigtigt. Alt, jeg gjorde, var forkert. Han hadede mig, rettede på alt, jeg foretog mig, og i nogle af hans mest voldsomme udbrud mod mig kastede han sågar ting efter mig.

’Hårde knubs’

22-årige Andreas Jensen, der i 2016 startede i laere som kok på stedet, og flere andre, Ekstra Bladet har talt med, fortaeller også, at det havde konsekvens­er at traekke en streg i sandet over for den profilered­e restauratø­r:

– Derefter var han på nakken af mig i tre måneder, og det var lige meget, om jeg skulle smøre et stykke rugbrød eller stege en fisk. Og det var ikke sådan noget med: ’Det kan du godt gøre bedre, Andreas’.

– Det var hårde knubs. Psykisk terror. Sådan noget som at jeg ikke ville blive til en skid, og at det skulle han nok sørge for, hvis ikke jeg tog mig sammen.

lve og ae

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark