Ekstra Bladet

Iben Hjejle og Casper Christense­n har holdt kontakten efter deres brud

Sådan er vores forhold

- CAROLINE H. BILSTRUP cbil@eb.dk

– Vi snakker sammen, vi sms'er, vi sender hinanden ’thumbs up’ på sociale platforme.

Sådan sagde Iben Ihjele om sit forhold til ekskaerest­en, Casper Christense­n, da Ekstra Bladet i går mødte hende på den røde løber i forbindels­e med ’Blixen Prisen’, der blev uddelt i Vega i København.

Elskede hinanden

Iben Hjejle lagde ellers ikke fingrene imellem, da hun i sin erindrings­bog ’En gylden korkprop’ fra efteråret 2021 kom ind på sit otte år lange forhold med komikeren Casper Christense­n.

’At leve sammen med sådan et menneske i otte år var for mig i bedste fald anstrengen­de, i vaerste fald ødelaeggen­de’, hedder det blandt andet i bogen.

I dag har parret, der brød med hinanden i 2011, ’et fint forhold,’ fortaeller Iben Hjejle til Ekstra Bladet.

– Casper og jeg har et fint forhold og frem for alt, så har jeg et rigtig fint forhold til børnene. Det har vaeret det vigtigste både for mig og Casper.

I sin bog ’En gylden korkprop’ laegger Iben Hjejle heller ikke skjul på, at de to virkelig elskede hinanden.

'Langt fra Las Vegas'

Iben Hjejle og Casper Christense­n laerte hinanden at kende i 2002 i forbindels­e med optagelser­ne til tv-serien ’Langt fra Las Vegas’. Op gennem 00’erne var de et af Danmarks mest kendte kendispar, inden de altså brød med hinanden i 2011.

Iben Hjejle har tidligere dannet par med skuespille­ren Lars Kaalund, trommeslag­eren Emil de Waal og håndvaerke­ren Casper Werner Vulpius.

Senest dannede Hjejle par med Ulrik Wivel, der er filminstru­ktør. De to gik hver til sit tilbage i 2020.

– Jeg er solo, svarede Iben Hjejle i DR-podcasten ’Hjerteflim­mer for voksne’, da vaerten, Sara Bro, spurgte til Hjejles kaerlighed­sstatus.

Iben Hjejle har selv podcasten ’Sitter’ sammen med Signe Lindkvist.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Iben Hjejle og Casper Christense­n da Bodilprise­rne, den fornemste haeder i dansk film, søndag aften blev uddelt ved en fest i Bremen-teatret i København i 201. Det år de gik fra hinanden.
FOTO: RITZAU SCANPIX Iben Hjejle og Casper Christense­n da Bodilprise­rne, den fornemste haeder i dansk film, søndag aften blev uddelt ved en fest i Bremen-teatret i København i 201. Det år de gik fra hinanden.
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Iben Hjejle på den røde løber i går da ’Blixen Prisen’ skulle uddeles.
FOTO: HENNING HJORTH Iben Hjejle på den røde løber i går da ’Blixen Prisen’ skulle uddeles.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark