Ekstra Bladet

Papes nedrige spin

-

Det er utroligt, hvad den privileger­ede formand for Det Konservati­ve Folkeparti slipper igennem med. Jeg taenker på dette geniale menneskes ytringer ved Folkemødet på Bornholm.

Pape får stillet en luksusbil med chauffør til rådighed af Gud, konge og faedreland­s-partiet, som ydermere betaler ham som formand for partiet. Dertil kommer hans vederlag som medlem af det høje ting samt ben, ben og atter ben.

Hvis disse økonomiske uhørlighed­er saettes i relief til, hvad en folkepensi­onist får udbetalt, skriger det til himlen.

På Folkemødet gav Søren Pape udtryk for, at der skal holdes igen med gaver til den del af befolkning­en, som kaldes fattige, hvorimod andre befolkning­sgrupper skal have skatte- og afgiftslet­telser. Samtidig har manden den fraekhed at angribe de offentlige systemer på den mest nedrige måde.

Sundhedspe­rsonalet forsvinder til de private hospitaler grundet bedre arbejdsfor­hold samt højere lønninger. Årsag og sammenhaen­g forbigås i tavshed.

Det borgelige sammenrend fra 2001-2010 skabte disse gunstige forhold for privathosp­italernes tilblivels­e, men Enhedslist­en har som de eneste mod og mandshjert­e til, at gå imod Søren Papes spin og manipuleri­ng med sandheden.

F. Christense­n Nakskov

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? F. Christense­n mener, Søren Pape manipulere­r med sandheden.
FOTO: JENS DRESLING F. Christense­n mener, Søren Pape manipulere­r med sandheden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark