Ekstra Bladet

Bliv dog i Frankrig

-

Prøv lige at smage på ordene ’Tour de France – verdens største cykelløb’, og forestil dig så, at en del af løbet i år skal køres i Danmark.

Det kommer det til at koste os skatteyder­e millio-ner af kroner, og jeg forstår simpelthen ikke meningen med det. Det er fuldstaend­ig åndssvagt.

Cykelløbet hører altså til i Frankrig, deraf navnet.

Sådan et cykelløb, som delvist køres andre steder end i Frankrig, burde skifte navn til f.eks. ’Tour de Wold’. Og det gaelder også Giro de Italia, som også delvist køres andre steder end i Italien.

Taenk, hvis et Formel 1løb blev kørt delvist på forskellig­e baner – hvis f.eks. hvis Circuit de Barcelona-Catalunya delvist blev kørt i Monaco?

Eller hvad hvis US Open i golf delvist blev spillet i Dubai?

Eller Australian Open i Tennis delvist spilles på Wimbledon.

Hvordan ville du have det, med det?

Per Larsen

Glostrup

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Det helt tunge artilleri i form af kronprins Frederik blev kørt i stilling, i forbindels­e med afsløringe­n af at flere af årets Tour de France-etaper skal køres i Danmark.
FOTO: JONAS OLUFSON Det helt tunge artilleri i form af kronprins Frederik blev kørt i stilling, i forbindels­e med afsløringe­n af at flere af årets Tour de France-etaper skal køres i Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark