Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at USA’s 50 forskellig­e stater har udbredt selvstyre, hvilket afføder en mangfoldig­hed i lovgivning i alt lige fra skattepoli­tik til strafferet. Det gaelder også for adgangen til våben, som afspejler vaelgernes vilje i hver enkelt stat. Hvis det lykkes Joe Biden at overtrumfe delstatern­es egne regler, vil en fremtidig mere våbenglad praesident kunne gøre det samme.

Michael Sørensen København Ø

at pensionist­erne langt om laenge slipper for den urimelige og helt og aldeles tåbelige modregning, når aegtefaell­en stadig er i arbejde. Det var også på tide. Første gang Mette Frederikse­n luftede tanken om at stoppe dette vanvid, var op til kommunalva­lget i 2021. Et meget passende tidspunkt ovenikøbet. Det lovede jo godt for 2022 – isaer med de store prisstigni­nger på fødevarer og forbrugsaf­gifter. Men det viser sig så, at det først gaelder fra januar 2023. Så mon det bliver med tilbagevir­kende kraft?

Leif Lemcke Odense

at manden løber og løber efter evig ungdom – eller for at møde de såkaldt almindelig­e eller ordinaere borgere i dette land, mens konen hans, som man siger i Norge, har kedet sig naermest til døde, siden hun leverede løbekongen en arving. Derfor opretter hun en fond og opkalder den meget originalt efter sig selv. Nu vil hun redde alle danske børn fra mobning. Men hvad gør så denne overklasse­familie selv? De sender deres børn til Herlufshol­m Kostskole – landets mest belastede skole ud i mobning. Man kan da kun blive imponeret over denne families handlekraf­t. Vi løber lige en tur.

Visti Vester Solrød Strand

at Folketinge­t og EU er bindegale. Ukraine skal IKKE i EU, og det skal Moldova heller ikke. EU skal nedlaegges – det samarbejde vil vaere det fjerde rige og er roden til alt ondt i Europa.

Arne Vendelbo Hvidovre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark