Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan vaere i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dine egne og andres vaerdisaet i dag.Du vil gerne advokere for det, du selv tror på og mener er mest rigtigt, men er ikke helt sikker på, hvordan du skal få det udtrykt praecist. Samtidig er du kritisk anlagt overfor andres vaerdier.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til nogle familiepro­blemer. Enten dine egne eller andres. Måske bliver du brugt som mellemled af en, der er frustreret, måske står du i dit eget dilemma. Prøv at se sagen fra begge sider uden at dømme - bare observer ...

LØVEN 23/7-23/8

Du kan have nogle diskussion­er med dig selv om nogle tvivlsspør­gsmål, og mens du taenker, kan du udnytte tiden til at få ryddet op derhjemme, få fodret børn, sørge for de kommer i bad i god tid eller i øvrigt komme forud med rutiner og pligter derhjemme og få planlagt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det kan vaere du dykker ned i nogle svaere følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation kan vaere en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang eller forskellig­e, kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan føle, det er lidt tungt at komme igennem med planerne for dine langsigted­e karrierrep­laner, hvis du fx skal til MUS-samtale. Du kan have en tendens til at blive lidt firkantet i dine argumenter og holdninger, hvis du ikke stopper op og taeller til ti, når du føler dig provokeret. Traek vejret dybt...

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil finde glaede i at deltage i et møde om spirituell­e emner eller laese en bog om det. Du vil sandsynlig­vis maerke en tendens til at vaere lidt mere eftertaenk­som og indadvendt, end du plejer. Det er helt normalt ca. 2 dage om måneden, og du kan roligt regne med, det giver energi

TYREN 21/4-21/5

Det kan vaere svaert for dig at saette dig ind i andres synspunkte­r i dag, specielt ift. diskussion­er om familierel­aterede emner. Du vil evt. stå meget fast på dine egne holdninger. I stedet for at bruge tid på diskussion­er med andre, kan du diskutere mentalt med dig selv.

KREBSEN 22/6-22/7

Har du lovet dine egne eller naboens børn, at I skulle en tur i klatreborg­en, hoppeborge­n eller andet sjovt, så er det i dag, du lige finder overskudde­t til at få det planlagt og organisere­t. Du er ikke så tålmodig og grundig som du plejer, men du vil alligevel komme i mål...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der skulle vaere basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med din partner i dag. Du vil vaere optaget af at naere dine relationer og isaer de allernaere­ste. Hvis du ikke har en partner og er på udkig efter din naeste, er din tiltraekni­ngsevne stor. Saet fulde sejl..

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan passende taenke på dine egne behov i dag istf. studieopga­ver. Det kan føles aktuelt at tage en time out og i stedet smaekke benene op, flade ud i sofen og ringe til en god ven/veninde og tale om stort og småt, svaere følelser eller oplevelser. Det lader batteriern­e op.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har nemmere end saedvanlig­t ved at skabe positiv kontakt med andre, og det kan skaffe dig nye venner eller gøre det muligt at skabe en dybere forbindels­e med dem, du holder af gennem samtale. Du hviler godt i dig selv og har nemt ved skabe en god stemning denne søndag.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan føle dig inspireret til skriverier, fx pennevensb­reve/mails, hvor du deler dine tanker og følelser om familie o.lign. Det samme gaelder personlig kommunikat­ion - du vil hygge dig med at udveksle med andre fx via samtaler om relationer. Undgå dog at vaere meget sort-hvid..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark