Ekstra Bladet

UNDER ALVORLIGT PRES

lever angiveligt på lånt tid i Barcelona – rygtes til Frankrig og England

- NIKOLAI FENGER RASMUSSEN nfr@eb.dk

Det har laenge vaeret kendt, at den danske landsholds­spiller Martin Braithwait­e ikke laengere er en del af planerne i hans klub, FC Barcelona.

Nu ser det ud til, at catalonier­ne forsøger at afskibe danskeren til fransk eller engelsk fodbold, og i følge den normalt velunderre­ttede spanske journalist Miguel Sanz fra Barcelonaa­visen Sport, har Barcelona nu øget presset på danskeren, for at få ham til at skifte denne sommer.

Tidligere var der rygter fremme om, at ingen ville have danskeren, men nu er tilbuddene altså begyndt at tikke ind hos catalanern­e.

Barcelona gør sig derfor store forhåbning­er om endelig at slippe af med danskeren, der i februar 2020 blev hentet ind som en nødløsning.

Rygtes til Marseille

I Frankrig skulle Olympique Marseille angiveligt vaere interesser­et i en dobbelt handel, som udover Braithwait­e inkluderer hans franske Barca-kollega Clement Lenglet.

I det franske er danskeren ifølge det spanske medie AS udset som den sidste brik i Marseilles angrebstri­o, der i forvejen består af polske Arkadiusz Milik og congoleser­en Cédric Bakambu. Interessen fra franskmaen­dene kommer blandt andet fordi de skal spille Champions League naeste saeson.

Miguel Sanz skriver, at Barcelona er begyndt at laegge et ’alvorligt pres’ på danskeren, for at få et skifte igennem.

Brentford på blokken

Danskerklu­bben Brentford meldes af Sport som et engelsk bud på en ny arbejdsgiv­er til Martin Braithwait­e.

Skifter angriberen til den engelske klub, vil han blive en del af den største danske koloni i Premier League og komme under Thomas Franks vinger.

Den 31-årige danske landsholds­angriber har tidligere meldt ud at han ikke er interesser­et i at forlade Barcelona, hvor han har to år tilbage af sin nuvaerende kontrakt.

I den seneste saeson spillede Braithwait­e 248 minutter fordelt over fem kampe, hvilket kastede to mål og én assist af sig. Saesonen bød dog også på en knaeskade, som holdt danskeren ude af Barcelonas hold det meste af saesonen.

Tidligere var der rygter fremme om, at ingen ville have danskeren, men nu er tilbuddene altså begyndt at tikke ind

 ?? FOTO: ALBERT GEA/RITZAU SCANPIX ?? Er enden naer?
Mere og mere tyder på, at Martin Braithwait­e nok snart er fortid i spansk fodbold.
FOTO: ALBERT GEA/RITZAU SCANPIX Er enden naer? Mere og mere tyder på, at Martin Braithwait­e nok snart er fortid i spansk fodbold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark