Ekstra Bladet

Clara Tauson: Nyt afbud

-

Clara Tauson melder afbud til WTA-turneringe­n i Eastbourne, som ellers er hendes sidste mulighed for at varme op til Wimbledon.

Det skriver TV 2 Sport, der har oplysninge­rne fra Clara Tausons far, Søren Tauson.

Ifølge TV 2 Sport er det som forventet stadig en rygskade, der holder Clara Tauson ude af en turnering.

Den 19-årige dansker har ikke spillet en turnering siden Madrid Open i april, hvor hun tabte til ukrainske Marta Kostyuk. Det er sjette gang på stribe, at hun melder afbud til en turnering på grund af sin rygskade.

Madrid Open var endda comeback efter mere end en måned uden turneringe­r for Clara Tauson, der måtte traekke sig fra sin kamp mod kinesiske Shuai Zhang 23. marts.

Staerkt tvivlsomt

Det seneste afbud sker, blot ni dage før Wimbledon starter, og derfor er det selvsagt staerkt tvivlsomt, om hun overhovede­t stiller op i verdens mest prestigefy­ldte turnering.

Clara Tauson var egentlig også på deltagerli­sten til WTA 250-turneringe­n i Birmingham, der løber af stablen i denne uge, men også her måtte hun melde fra, inden turneringe­n gik i gang.

Ved den lejlighed ville

Søren Tauson ikke løfte sløret for, hvor realistisk det var, at hans datter blev klar til at spille i Wimbledon.

Den 19-årige dansker har ikke spillet en turnering siden Madrid Open i april

Clara Tauson er på grund af de mange afbud dumpet ned til en plads som nummer 53 på verdensran­glisten. Den 19-årige dansker nåede i februar sin højeste placering i karrieren hidtil, da hun var oppe på 33.-pladsen på verdensran­glisten. sc og Ritzau

 ?? FOTO: INTERNATIO­NAL SPORTS FOTOS ?? Clara Tauson døjer med en genstridig rygskade.
FOTO: INTERNATIO­NAL SPORTS FOTOS Clara Tauson døjer med en genstridig rygskade.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark