Ekstra Bladet

STRIP OG REALITY

Hun er døbt Lenina Christians­en, men hun er bedst kendt som Linse Kessler

- ALLAN LYKKE FOTO: KLAUS BO CHRISTENSE­N

Hun er naturligvi­s storesøste­r til Mikkel Kessler, og så har hun haft et broget liv med blandt andet voldsdomme, hashsmugli­ng og som indehaver af et par stripklubb­er, inden hun blev folkekaer gennem realityser­ien ’Familien fra Bryggen’. Her er fem ting, du måske ikke vidste om Linse Kessler.

1. Mors dreng

Det var en stor sorg for Linse, da hendes mor, kendt selv af dronningen som Mopper, gik bort i 2016, 78 år gammel.

Hun var også mor til mesterboks­eren Mikkel Kessler, som ifølge Linse var ’favoritten’, da de var børn.

– Jeg vidste godt, at hun bedre kunne lide Mikkel. Han var en dreng, og han var min lillebror. Det var, som det skulle vaere. Jeg har aldrig vaeret sur over det, sagde hun i et interview med IN, som B.T. citerede fra i 2020.

2. 11 domme

❘ngen kan vist beskylde Linse for hele livet at have tilhørt Guds bedste børn. Hun har 11 domme og flere faengselso­phold bag sig for blandt andet vold af saerlig farlig karakter, hashsmugli­ng og ulovlig våbenbesid­delse.

– Hver eneste dom, jeg har, har jeg gennemtaen­kt inden. Jeg når at taenke, ’hvor laenge får jeg for det her?’. Okay, så kører jeg ham p-vagten ned’, sagde hun i et interview med Femina i 2020.

Ulovlighed­erne stoppede heldigvis, da hun begyndte at lave ’Familien fra Bryggen’. TV3 havde understreg­et, at det var slut med fjernsyn, hvis der var verserende sager mod hende.

3. Utro type

Linse har haft det svaert ved at vaere tro mod den mand, hun har vaeret sammen med, indrømmer hun også til Femina. – Jeg har altid vaeret utro, og det vil jeg sikkert aldrig holde op med.

Kun én kaereste formåede at holde hende på måtten.

– Altså, jeg kiggede ikke engang til siderne. Selvom jeg har haft nogle rigtig søde kaerester, har jeg altid dusket ved siden af.

4. To liter maelk

Det er ikke kun efternavne­t Kessler, der har skabt Linses karriere. Hendes enorme brystparti, der dog siden er blevet formindske­t, har heller ikke vaeret en haemsko.

Da de var mest iøjnefalde­nde, gik de fra at vaere Danmarks største babser til Skandinavi­ens – og til sidst Nordeuropa­s ditto. ❘ alt er brysterne blevet forstørret syv gange og svarede på et tidspunkt til ’to liter dansk køleskabsk­old maelk’ i hvert af de svulmende bryster, forklarer Se og Hør.

5. Vildt vaegttab

Bortset fra ’kasserne’ på fronten har de faerreste vel taenkt på Linse Kessler som decideret overvaegti­g.

Det er hun heller ikke aktuelt. Kiloene er ’raslet af’ hende, forklarede hun for nylig Se og Hør.

Nogle måneder forinden havde hun genoptaget at spise nogle hormonpill­er for at ’stoppe overgangsa­lderen’. I en pause med pillerne havde god appetit fået vaegten op på 93,5 kg.

– Men da jeg begyndte at spise dem igen, så siger Niller (Linses ven, red.) ’hold kaeft, hvor har du tabt dig’.

Og ganske rigtigt. En tur på vaegten afslørede, at der var røget lige knap 24 kilo.

FEM TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM LINSE KESSLER ...

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark