Ekstra Bladet

Helt magisk

Tobias Dybvad og hans kaereste, Marie, sagde i lørdags ja til hinanden

- JONAS SAND josa@eb.dk

Bryllupskl­okkerne ringede i weekenden, hvor Tobias Dybvad og hans kaereste gennem fire og et halvt år, Marie, havde inviteret til bryllup. I lørdag sagde parret nemlig ja til hinanden foran venner og familie. Det bekraefter de over for Ekstra Bladet.

’Vidunderli­g dag’

’Vi havde en fuldstaend­ig vidunderli­g dag med de bedste mennesker, vi kender, i de smukkeste omgivelser,’ skriver det nygifte aegtepar i en mail, der fortsaette­r:

’Det er en helt saerlig lykkefølel­se, der ikke rigtig kan sammenlign­es med noget andet. Helt magisk. Vi rider stadig på bølgen, og det kommer til at tage lang tid at komme ned på jorden.’

Købte hus sammen

I forbindels­e med brylluppet har de to kombineret hinandens efternavne, så de nu er familien Stegger Dybvad.

Tobias og Marie mødte hinanden på datingappe­n happn i efteråret 2017 – kort inden komikeren tog på turné med sit show, der isaer omhandlede hans udfordring­er med at finde den store kaerlighed.

Forholdet blomstrede, og året efter stod parret frem sammen på den røde løber til Zulu Comedy Galla, hvor de også kunne fortaelle Ekstra Bladet, at de havde købt hus sammen.

– Er det ikke fantastisk? Showet har jo sådan udviklet sig. For jeg startede med at lave showet som single, og nu har jeg en kaereste. Så missionen lykkedes til slut, lød det med et grin fra Tobias Dybvad dengang.

Få måneder senere – helt praecis anden juledag 2018 – gik komikeren på knae for kaeresten under en ferie til Maui, og hun sagde ja.

Efter tre og et halv år som forlovede gjorde parret altså i weekenden endelig alvor af sagerne og blev gift foran venner og familie – og deres søn, Charley, som fylder tre år i naeste uge.

 ?? FOTO: RUDY MURPHY ?? Det nygifte par med deres lige knap treårige søn, Charley.
FOTO: RUDY MURPHY Det nygifte par med deres lige knap treårige søn, Charley.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark