Ekstra Bladet

ARROGANTE MARY

UG□NS BR□V

-

Kronprinse­sse Marys opførsel på idraetseft­erskolen var yderst uprofessio­nel. Hun var arrogant og bedreviden­de!

Nogen må kunne bibringe Mary, at hun skal laere noget ydmyghed i stedet for at opføre sig arrogant over for både idraetseft­erskolen, dens elever, laerere og de journalist­er, der havde gjort sig den ulejlighed at møde op.

Det ville klaede hende, om hun naermede sig de opgaver, hun har påtaget sig som kronprinse­sse, med åbenhed og ydmyghed. Fordi Mary tilfaeldig­vis er blevet kongelig, betyder det jo ikke, at hun kan opføre sig, som det passer hende, snarere tvaertimod!

Mary sidder som formand for en fond, der arbejder mod mobning, og alligevel indskriver hun sine børn på en mobbeskole. Det haenger ikke sammen!

Selvfølgel­ig ville de fremmødte journalist­er spørge om Herlufshol­m. Der burde Mary have vaeret meget bedre forberedt og svaret klart på alle spørgsmål i stedet for at blive mopset og arrogant.

Ellen Roug, Årslev

Mary burde vaere indstillet på, at der ville blive spurgt til Herlufshol­m

Kaere Ellen

Mine ord om igen. Mary burde vaere indstillet på, at der ville blive spurgt til Herlufshol­m.

Hun kunne have henvist til, at der er undersøgel­ser i gang, og at hun og Frederik forventer, at skolen bringes på ret køl. Hvor svaert kan det vaere?

Svaret er i hvert fald ikke at dreje rundt på haelen og forsvinde.

Venlig hilsen Hans

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Adspurgt om Herlufshol­m kunne kronprinse­ssen have svaret, at hun og Frederik forventer, at skolen bringes på ret køl. Hvor svaert kan det vaere, spørger Hans Engell.
FOTO: PER RASMUSSEN Adspurgt om Herlufshol­m kunne kronprinse­ssen have svaret, at hun og Frederik forventer, at skolen bringes på ret køl. Hvor svaert kan det vaere, spørger Hans Engell.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark