Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Din gavmildhed og din charme gør dagen i dag til et ideelt tidspunkt at hjaelpe dem, der er mindre heldigt stillet end du selv. Din popularite­t betyder, at du kan vinde bred støtte til udvalgte hjertesage­r og få støtte af indflydels­esrige eller endda kendte folk.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du skulle få en harmonisk og fredelig dag hjemme, hvor I hygger jer med en god samtale over middagsbor­det. Det er også muligt, I gør noget nyt og overrasken­de sammen. Du hviler godt i dig selv og kan både slappe af og få ting fra hånden med lige god samvittigh­ed.

LØVEN 23/7-23/8

Hvis du skal arbejde eller har masser af daglige rutiner på to do listen, vil du vaere tilbøjelig til at lave overspring­shandlinge­r og følge dine impulser. Hvis du har mulighed for at slappe af, vil du typisk finde på noget kreativt at lave, mens du slapper af ..

VAEGTEN 24/9-23/10

Dine private og profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe noget stress. Din beroligend­e indflydels­e på andre betyder, at det er en god dag for oprydnings­projekter, rengøring o.lign. på arbejdet eller derhjemme. Du kan også finde kreative projekter frem og forbedre disse på en indskydels­e...

SKYTTEN 23/11-21/12

Dagen er et godt tidspunkt til at promovere dig selv og dine mål i offentligh­eden. Så har du planer om at lave PR videoer, promovere en kunstudsti­lling o.lign., er det bare om at give den max gas. Du hviler nemlig godt i dig selv og udstråler en empatisk evne, der gør andre trygge ved din fremtoning.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Selvom du er populaer og bliver opsøgt af mange, har du også brug for stilletid og et rum til at gøre dine egne ting, hvor du ekspandere­r dit indre rum og lader op uden agendaer. Vis dig selv kaerlighed og omsorg ved at skabe plads til denne vigtige egentid og indre ekspansion.

TYREN 21/4-21/5

Din charme og udadvendth­ed vil gøre alle dine relationer mere harmoniske end ellers - andre maerker, du hviler i dig selv. Dine private, sociale & profession­elle relationer burde føles behagelige og ikke skabe noget stress. Du kan tage styringen, hvis du har lyst eller bare falde ind, som du vil.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan passende bruge dagen på at komme ud af din vante tryghedszo­ne og gøre noget, du laenge har drømt om for at bryde den daglige rutine.Måske finder du en måde at udvide din horisont på, det kunne vaere via en samvaer med nogle spaendende nye bekendtska­ber.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der er gode chancer for romantiske møder, hvis du er på udkig efter en partner eller selvfølgel­ig også for dejlige stunder med din elskede, hvis du allerede ER i et parforhold, du er glad for. Generelt vil du vaere socialt anlagt og have lyst til at hygge dig, more dig og bare nyde livet.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er meget populaer og generøs i dag, og det får andre til at invitere dig til middag eller hygge. Din varme og humoristis­ke udstråling vil også vaere en gave for ethvert selskab. Du kan også kigge lidt frem ift. rejser eller uddannelse­smulighede­r indenfor filosofi , sprog eller kreative aktivitete­r, du har lyst til.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan føle dig splittet mellem en ekspandere­nde, social, åben tilstand og så en mere sansende, indfølende tilstand, hvor du søger svar indeni dig selv. Det ene er ikke bedre end det andet, men kunsten kan vaere at finde balancen mellem de to yderpoler. Brug din intuition og lyt ....

FISKENE 20/2-20/3

Du har et misundelse­svaerdigt fravaer af facade og spil for galleriet i dag. Du forbliver fx mild og indfølende, selv når andre hidser sig op. Din intuition er med andre ord i top, og det virker beroligend­e og tiltraekke­nde på andre. Du har nemt ved at få de rette i tale og skabe tillid.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark