Ekstra Bladet

HER VIL DE FORSTAERKE SIG

-

Jesper Stüker har på forhånd gjort sit til at skraemme købelystne klubber vaek. Der er i hvert fald skruet lige så højt op for priserne på Silkeborgs spillere, som der er på fødevarer, benzin og gas i den hjemlige husholdnin­g ...

❘ Silkeborg er der ikke så meget som én eneste frikøbskla­usul. Det giver ekstremt gode kort på hånden, når der skal forhandles.

Alligevel kan det nok ikke undgås, at der ryger en profil eller to. Her har Jesper Stüker, Kent Madsen og Kent Nielsen allerede udpeget erstatning­erne.

Silkeborg har allerede forhørt sig på Jens Martin Gammelby, som klubben solgte for 11 millioner kroner til Brøndby. Siden er karrieren gået én vej. Det samme er prisen. Kent Nielsen er overbevist om, at wingbacken kan løfte arven efter Rasmus Carstensen, der er bedste bud på et salg i Søhøjlande­t.

Jens Martin Gammelby kan hentes hjem til Brøndby fra sin lejeaftale med Miedz Legnica, der ellers har en frikøbskla­usul på danskeren.

Dermed er det usikkert, hvad fremtiden bringer for Gammelby, men Silkeborg har snoren ude.

Lukas □ngel er en anden back, Silkeborg er meget opsat på at sikre sig. Venstreben­sspilleren gjorde en ekstremt god figur for S❘F i foråret, men som tingene ser ud i skrivende stund, svaever □ngel hjem til Vejle, hvor han har kontrakt. Uden frikøbskla­usul.

Vejle kender størrelsen på Silkeborgs pengetank, og derfor er det ikke givet, at der uden videre landes en aftale.

Hvis Nicklas Helenius forlader lystbåden, håber S❘F, at man kan lave en ny Vallys med Helsingørs topscorer, Tonni Adamsen.

27-årige Adamsen er også en ’late bloomer’, men med sine tydelige spidskompe­tencer: 15 mål samt 12 assists i 32 kampe i 1. division.

□ndelig er det en prioritet at hente den fortabte søn Mads □mil Madsen hjem.

’Massi’ har kaempet med spilletide­n i Slavia Prag.

353 ligaminutt­er er det blevet til denne saeson efter skiftet fra østrigske Lask. Tjekkerne er til at tale med, men Mads □mil Madsen overvejer, om det er korrekt timing at vende snuden hjem.

Derudover vil Silkeborg uden tvivl styrke bredden på sit mandskab, da truppen er ALT for tynd i forhold til de ekstra otte kampe i □uropa-kampagnen.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE/RITZAU SCANPIX ?? Jens Martin Gammelbys karriere har vaeret i knae, siden backen forlod Silkeborg. Nu lurer en genrejsnin­g af karrieren i SIF.
FOTO: ERNST VAN NORDE/RITZAU SCANPIX Jens Martin Gammelbys karriere har vaeret i knae, siden backen forlod Silkeborg. Nu lurer en genrejsnin­g af karrieren i SIF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark