Ekstra Bladet

MAGTDEMONS­TRATION

VIKTOR AXELSEN var aldeles suveraen, da han i går forsvarede titlen i Super 1000-turneringe­n Indonesia Open

-

Viktor Axelsen uddelte store øretaever, da han i går vandt Indonesia Open.

Verdens nummer 35, kinesiske Zhao Jun Peng, havde ikke en chance mod den danske badmintons­tjerne, som i en magtdemons­tration vandt finalen i Jakarta med 21-9, 21-10.

Allerede fra første bold var det tydeligt, at Axelsen ikke ville få problemer med at nedlaegge den uprøvede kineser, som for første gang nogensinde stod i en finale

Kineseren virkede naermest chokeret og skraemt

på World Touren.

Zhao Jun Peng magtede ikke at følge med i Axelsens haesblaese­nde tempo og blev kørt rundt på banen i den legendaris­ke hal Istora Senayan.

Kineseren virkede naermest chokeret og skraemt, da fynboen åbnede for sluserne, og det var da også helt bevidst, at danskeren forsøgte at gå hårdt til sin modstander.

Succesfuld­e uger

– Jeg har meget erfaring i at stå i de her finaler, og det prøvede jeg at udnytte, sagde Viktor Axelsen efter kampen.

Med triumfen afsluttede den danske badmintons­tjerne et par uger med stor succes i Jakarta.

I den første uge vandt han Indonesia Masters, og i den anden uge vandt han Indonesia Open.

Den anden turnerings­sejr var den største. Indonesia Open er således klassifice­ret som en Super 1000turner­ing og er dermed en af årets største turneringe­r.

Meget stolt

– Det føles fantastisk. Det er svaert at beskrive, hvor glad og stolt jeg er. Man vil vinde de største turneringe­r, og Super 1000-turneringe­rne er de vigtigste.

– Så jeg er meget stolt af, hvordan jeg praestered­e over to uger og leverede i alle kampe. Det er ikke let at praestere på det her niveau to uger i traek, sagde Viktor Axelsen i transmissi­onen på TV 2 Sport.

Zhao Jun Peng havde aldrig stået i en World Tourfinale, før han i går mødte verdensran­glistens nummer et, som også vandt turneringe­n sidste år.

Danskeren afslørede, at han vil forsøge at fejre sejren, inden han i naeste uge drager mod Malaysia, hvor to nye turneringe­r venter.

Det er svaert at beskrive, hvor glad og stolt jeg er

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark