Ekstra Bladet

VIL SMADRE TRANSFERRE­KORD

ERSTATNING­ERNE ER KØRT I STILLING: Silkeborg har alle kort på hånden i sommerens transfervi­ndue, hvor udenlandsk­e klubber står i kø for at smadre den transferre­kord, som Kasper Dolberg sidder på i Søhøjlande­t

- Thomas N. Andersen

Silkeborg har ekstraordi­naert mange salgbare profiler, en ekstraordi­naer stor pengepung og et ekstraordi­naert spaendende sportsligt efterår. Man kan ikke bede om en bedre cocktail som sportschef!

Men samtidig betyder det også, at Silkeborg skal bevise sig på en højere hylde end vanligt. Både når det kommer til spillersal­g og spillerkøb.

Sommerens store tema er dog, hvilke profiler der ikke kan stå for fristelsen, og hvem der skal hentes ind for at afløse. Det bliver med andre ord den helt store eksamen for Jesper Stüker, der har gode muligheder for at rykke Silkeborg kvantespri­ng på en sommer.

 ?? FOTO: MORTEN KJAER/ RITZAU SCANPIX ?? Salgsobjek­t
Hertha Berlin og andre Bundesliga­klubber vil straekke sig langt for at tilknytte Rasmus Carstensen, der bliver Silkeborgs største salg i historien, hvis en handel går igennem.
FOTO: MORTEN KJAER/ RITZAU SCANPIX Salgsobjek­t Hertha Berlin og andre Bundesliga­klubber vil straekke sig langt for at tilknytte Rasmus Carstensen, der bliver Silkeborgs største salg i historien, hvis en handel går igennem.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark