Ekstra Bladet

Jens-Peter Skov: Jeg var i tvivl om hans alder

- ae@eb.dk; lve@eb.dk

Jens-Peter Skov fortaeller, at han også er blevet bedt om at fremsende sine Grindr-oplysninge­r til politiet.

– Det er kun i min interesse at få genskabt de her beskeder, for i dem står der det, jeg har sagt, siger JensPeter Skov.

– Jeg er så frygteligt ked af denne sag. Havde jeg vidst, at han var 14, havde jeg ikke kunnet drømme om at gøre det. (…) Det kan godt vaere, at man skal vaere den klogeste, når man er den aeldste, men jeg havde spurgt ham.

Han udtaler dog også, at han i øjeblikket var i tvivl:

– Jeg bliver i tvivl, da jeg ser ham (Rasmus, red.), fordi han er spinkel, og så spørger jeg ham, hvor gammel han er, hvortil han svarer, at han er 20, og så taenker jeg: Arhh, mon dog?, fortaeller Jens-Peter Skov.

– Du er i tvivl om hans alder. Hvorfor er der ikke et eller andet i dig, der får dig til at sikre dig, at alt er, som det skal vaere?

– Det er jo også det, jeg har spurgt mig selv om.

 ?? FOTO: MORTEN THOMSEN, TV MIDTVEST, NIELS HOUGAARD/RITZAU SCANPIX ?? Jens-Peter Skov har siden 1995 stået for maden til en lang raekke af kongehuset­s fester, herunder til kronprinse­parrets bryllup.
FOTO: MORTEN THOMSEN, TV MIDTVEST, NIELS HOUGAARD/RITZAU SCANPIX Jens-Peter Skov har siden 1995 stået for maden til en lang raekke af kongehuset­s fester, herunder til kronprinse­parrets bryllup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark