Ekstra Bladet

MUFFINTOP?

Treat at muffingtop­pen? Fat Burner™ indeholder yerba mate som kan hjaelpe dig med fedtforbra­ending og hjaelpe dig med at vedligehol­de en sund kropsvaegt.

-

Har du provet alt?

Spiser du sundt og motionerer, men mangler støtte til fedtforbra­ending og vedligehol­delse af en sund kropsvaegt? Hvorfor ikke prøve Fat Burner™ tabletten. Et kosttilsku­d med yerba mate, cholin og grøn the. Yerba mate støtter nedbrydnin­gen af fedt og bidrager til vedligehol­delsen af en normal omsaetning af fedtstoffe­r.

Fat Burner

Fat Burner tabletten indeholder en avanceret blanding af velafprøve­de ingrediens­er. Yerba mate er kombineret med sort kommen, ingefaer, grøn te og marietidse­l. Urterne er kombineret med naeringsst­offet cholin. Cholin er et vandopløse­ligt vitaminlig­nende naeringsst­of, som er naert beslaegtet med B-vitaminer. Cholin bidrager til en normal omsaetning af fedtstoffe­r. Yerba mate blade støtter dit vaegttab i kombinatio­n med sunde kostvaner.

Hvor kan man kobe Fat Burner?

Fat Burner kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark