Ekstra Bladet

Mink-dokumentar: Lorten sendes videre

- Eva Terndrup Lindelse

Rettidig omhu, må man vel kalde visse personers ageren med hensyn til at sende TV 2-dokumentar­en ‘Minkfarmen­s skjulte smitte’, lige nu før Granskning­skommissio­nen om mink skal aflevere sin rapport.

Bestilt arbejde, fristes man til at sige.

Lorten sendes videre til minkavlern­e. Nu er det alene deres skyld med hele corona-smitten. Minkene og avlerne har smittet danskerne!

Mage til aevl!

Man glemmer helt at naevne de personer fra Fødevarest­yrelsen, der blev politianme­ldt for at have bragt smitten med sig fra farm til farm.

Nu smører statsminis­teren i stedet det hele af på minkbranch­en, og så flyttes fokus igen vaek fra Barbara Bertelsen og hende selv.

Det er to år siden – hvorfor kommer udsendelse­n netop nu og ikke dengang?

Venstreflø­jen har fået deres vilje og fået lukket minkbranch­en for good, men minkavlern­es erstatning er ikke udbetalt endnu. Den kan ikke hastes igennem som diverse Ukraine-speciallov­e.

Bestilt arbejde, fristes man til at sige

Det var brud på grundloven, da minkene blev aflivet – men det er statsminis­teren fløjtende ligeglad med. Og desvaerre er det meste af Folketinge­t lige så ligeglad som regeringen.

Når man kan dømme Inger Støjberg uvaerdig til Folketinge­t, så skal Mette Frederikse­n og hendes medskyldig­e have samme dom!

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Danske minkavlere måtte se deres livsvaerk styrte i grus, da millioner af mink blev slået ned.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Danske minkavlere måtte se deres livsvaerk styrte i grus, da millioner af mink blev slået ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark