Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Uffe Ellemann-Jensen var en helt under den kolde krig, så jeg heppede på ham i tykt og tyndt. Siden fulgte 30 års masseindva­ndring, hvor Ellemann utraetteli­gt forsøgte at give Danmark vaek. Derfor bliver han ikke savnet. AEret vaere Uffe Ellemann-Jensens minde frem til og med 1991.

Michael Sørensen København

at det såkaldte Folkemøde på Bornholm har et noget misvisende navn. For det er ikke folkeligt og har reelt ikke en dyt med Bornholm at gøre. Henlaeg i stedet mødet til dyrskuepla­dsen i Roskilde lige før festivalen, så kan man også genbruge facilitete­rne. Ja, ’Elitemødet i Roskilde’, det lyder bedre. Asbjørn B. Christense­n Naestved

at temperatur-rekorden for juni i Paris er 36,6 grader – målt for 75 år siden. Nu er der så målt 36 grader. Var CO2-udslippet virkelig så højt dengang, hvor vi var ca. 2,5 milliarder mennesker på jorden, i forhold til nu, hvor vi er ca. 7 milliarder?

Kurt Pedersen Strøby

at jeg ikke selv kan finde ud af det og derfor må spørge dem, der er klogere end mig. Man kan slå en ihjel og få mellem otte og 12 års faengsel, og man kan slå en så slemt, at vedkommend­e bliver hjerneskad­et og handikappe­t for livet og få fire års faengsel med udgang efter to et halvt år. Så er det jeg spørger dem, der er klogere end mig: Hvad er forskellen på at vaere død eller vaere kunstigt i live?

Kim Mertz

Herlev

at angående Kevin Magnussen: Kom nu ned på jorden og stop denne almindelig­e kører.

Allan Karlsson Dragør

at Isabella Ahrendt forsøger sig nu hos de konservati­ve, og det da må da aergre en god konservati­v som Hans Engell, at hans parti nu opstiller Isabella Arendt, som skifter mening, som andre vasker haender.

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark