Ekstra Bladet

JAGES AF STORKLUBBE­R

- MAYA STOLTZE WESTANDER

For andet år i streg var Philip Zinckernag­el med til at rykke et Championsh­iphold op i Premier League.

Og for andet år i streg rykker Zinckernag­el ikke med.

Sådan ser det i hvert fald ud, efter at Nottingham Forest tidligere på måneden tog afsked med danskeren, der med syv mål og ti assists i 50 kampe var en stor profil for holdet i opryknings­saesonen.

Nu er Zinckernag­el – på papiret – tilbage i Watford FC, der netop har taget turen den modsatte vej fra Premier League til The Championsh­ip.

Det bliver dog naeppe til alle gode gange tre saesoner i The Championsh­ip for Philip Zinckernag­el, for store europaeisk­e klubber har meldt sig ind i kampen om den 27-årige midtbanema­nd.

Marinakis og Olympiakos er ikke de eneste med et godt øje til Zinckernag­el

Mest konkret har de graeske mestre Olympiakos FC og tyrkiske Besiktas JK ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r sat jagten ind på danskeren.

Olympiakos er ejet af den graeske rigmand Evangelos Marinakis, der pudsigt nok også ejer Nottingham Forest, så det er nok ikke skudt ved siden af, at han har fulgt Zinckernag­el taet i sidste saeson.

Besiktas-interesse

Marinakis og Olympiakos er dog ikke de eneste med et godt øje til danskeren.

Tyrkiske Besiktas JK skulle nemlig også have set sig lune på Zinckernag­el og vaere ganske konkrete med deres interesse.

Drager Zinckernag­el mod Tyrkiet, så følger han i adskillige danske fodboldspi­lleres fodspor, senest Jens Stryger Larsen, der i sidste uge blev klubkammer­at med Andreas Cornelius i Trabzonspo­r.

Watford skulle ifølge britiske medier vaere klar til at skyde Philip Zinckernag­el af sted, såfremt det rette bud på ham tikker ind. Daily Mirror har erfaret et prisskilt på to millioner pund, men det er ifølge Ekstra Bladets kilder et godt stykke under, hvad Watford, der har kontrakt med Zinckernag­el til sommeren 2026, egentlig kraever for danskeren.

Watford købte Philip Zinckernag­el af norske Bodø/Glimt i december måned 2020.

 ?? FOTO: CRAIG BROUGH/RITZAU SCANPIX ?? Olympiakos og Besiktas har kastet deres kaerlighed på danske Philip Zinckernag­el.
FOTO: CRAIG BROUGH/RITZAU SCANPIX Olympiakos og Besiktas har kastet deres kaerlighed på danske Philip Zinckernag­el.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark