Ekstra Bladet

Campeotto opereret for kraeft

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I januar meddelte 83-årige Dario Campeotto, at han var nødsaget til at saette sin karriere på pause, fordi han var blevet ramt af kraeft.

Nu fortaeller hans hustru, Gertrud Campeotto, at sangeren og skuespille­ren er blevet opereret for sin sygdom på Rigshospit­alet, skriver Billed-Bladet.

10. juni var han under kniven og blev opereret for kraeft i bugspytkir­tlen.

– Det var en stor operation, så han er traet, men har det godt. Nu gaelder det om at få kraefterne tilbage, fortaeller Gertrud Campeotto til ugebladet.

Dario Campeotto er blevet udskrevet og opholder sig nu hjemme i parrets hus på Frederiksb­erg, hvor han er ved at komme til haegterne efter indgrebet.

Sang for barnebarne­t

Trods sin sygdom har han alligevel vist sig offentligt nogle gange, blandt andet til premieren på Cirkusrevy­en i slutningen af maj, og da han sang for sønnen Filippo og hans kaereste, Maria, ved deres søns barnedåb i februar.

– Nu må jeg bruge alle kraefter på at blive rask.

Det vigtigste er nu at kaempe for mit helbred, sagde han dengang til Her og Nu, efter han havde sunget Bent Fabricius-Bjerres kaerlighed­ssang ’En enkelt melodi til dig’.

Dåben udviklede sig i øvrigt saerdeles romantisk. Filippo faldt på knae og friede til Maria, der ikke tøvede med at give ham sit ja.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Dario Campeotto.

Dario Campeotto har det godt efter en operation for kraeft i bugspytkir­tlen.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ??
FOTO: ANTHON UNGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark