Ekstra Bladet

Slaverne er allerede døde

-

Der er ingen praecise tal, da Qatar prøver at skjule det. Men internatio­nale organisati­oner anslår, at det er imellem 5000-13.000 migrantarb­ej-dere fra fattige lande, der er døde i Qatar, imens de byggede fodboldsta­dioner under slaveligne­nde forhold.

Det er fuldstaend­ig grotesk, at den vestlige verden anno 2022 er pisse ligeglade med, at vi skal spille VM i fodbold, på stadioner bygget af slaver! At FIFA er bundkorrup­t og kun taenker på penge, er ikke en nyhed. Men at ingen nationer har nosser nok til at melde fra, når de ved, at fundamente­t til den turnering, de skal spille, er bygget på slavers lig, så spiller moralen og etikken i sporten da fuldstaend­ig fallit!

Mange undskylder det med, at vi ikke skal blande politik og sport sammen. Men politik og sport er allerede blandet sammen, og det har det altid vaeret. Det er et svagt argument for rygradsløs­e, så de ikke behøver at tage stilling til noget, der rent faktisk har betydning.

Men fuck da det hele! At flere tusinde mennesker er døde, er sgu da lige meget! Nu har vi jo chancen for at se Christian Eriksen sparke en laederklum­p ind i et net i Qatar.

Slaverne er allerede døde – på med klaphatten! Jonas Schmidt Søndervej 2 Brobyvaerk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark