Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at selvfølgel­ig skal børn i vuggestuer og børnehaver, mennesker på plejehjem, sygehuse og skoler kunne få vegansk mad, da vi i årevis har respektere­t, at muslimer spiser tilsvarend­e andet mad og pålagt alle offentlige institutio­ner at servere det. Jeg kan ikke se, at der skal forskelsbe­handles.

Kim Mertz Herlev

at torsdag i sidste uge rejste jeg med tog fra København til Hobro. Jeg sad på en gangplads. På gangpladse­n til højre for mig sad en midaldrend­e kvinde. Hun havde tydeligvis feber. Hun rystede, hostede og rømmede sig, når hun ikke sov. Jeg kunne se, at hun skulle med til Aalborg, en lang tur, når man er syg. Fire dage senere blev jeg testet positiv. Gad vide, hvor mange hun nåede at smitte på den rejse. Det er noget forbandede svineri at vaere så ligeglad med sine medmennesk­er. Det burde vaere strafbart. Nu må vi se, om min kone også er smittet.

O. Johnsen Hobro

at jeg så det 80 sekunders indslag med fodboldspi­lleren Nadia Nadim på Ekstra Bladets elektronis­ke side, og jeg synes, at overskrift­en ’Her bliver hun rasende’ er forkert brug af det danske sprog. Hun føler sig tydeligvis presset, men det kan jo vaere lige så meget, fordi hun er fodboldspi­ller og ikke journalist. Jeg har i mit efterhånde­n lange liv set nogle kvinder vaere naermest rødglødend­e af raseri, og det er noget helt andet.

Søren Nielsen Tårnby

at hvor gumpetung kan Hendes Kongelige Højhed Kronprinse­sse Mary og kommende konge Frederik dog vaere? Blot én mobning på en skole er da en for meget, når man har en komité/ fond, som vil bekaempe mobning. Selvfølgel­ig er den kommende konge Christian ikke maerket af mobningen. Han er overdyr på den kostskole, som vel alle, bortset fra kronprinsp­arret, er klar over er en gammeldags mobbeansta­lt.

Visti Vester Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark